Hopp av glädje

Redan vid ett på dagen hade vi tömt flera lass ut garaget på tippen, hunnit fynda på loppis, jag tagit en promenad och jobbat undan lite på mailen, vi hade ätit lunch och satt oss på en cykel jag och Izabelle på väg till fotbollsmatch…puh!

Hela dagen har varit givande, lång, kärlekssam, insiktsfull och en väldigt utrensande.
Jag har också fått glädjande besked. Brevet som gick iväg här om dagen till en kvinna om min förfrågan om att skriva en bok tillsammans blev glatt emottaget och min känsla förde mig rätt, hon har stort stort engagemang i ämnet och hon har faktiskt funderat på att skriva om det länge nu. Vi ska ses och känna in, se om energierna kring boken känns rätt och om vi får förtroende för varandra. Jag vilar i tillit till att om det är meningen så känns allt rätt och det går lätt.

Även från Peace & Love Festivalen har jag fått glädjande mail, Jag ska få hålla hela 5 st Souldance-klasser och 2 st Yogaklasser – mitt inre bubblar av lycka. Jag är så sååå tacksam!

Nu ligger Maya på soffan och sover, grabbarna surrar i sportrummet där fotbolls-EM går varm, Izabelle sover sedan länge och jag har mysig egentid… det blir lite blogg, lite skrivande och en souldance innan läggdags.

Jag lever det liv jag vill leva!

 

Liljekonvalj

Framtiden bär på Lyckan.

Visdom: Allt är bra. Jag är här och nu. Nu börjar en ny tid. Jag låter glädje och kärlek fylla mitt liv.
”En doft av frid och ett liv i samförstånd önskar jag dig”, säger Liljekonvaljen.

Denna blomma är som plåster på såren. Dess skönhet och doft botar ett tungt sinne.
Kalla tillbaka kraften ifrån din sorg och dina bedrövelser och välj att istället känna hopp och tillit inför framtiden.

Växternas Språk – Solöga

 

Kommentarer till “Hopp av glädje

 1. Lena Landby

  <3 Fantastico <3

  Känslan och tankarna sitter fortfarande i då jag tänker efter vad jag kände då jag första ggr träffade dig på ett Drop-in pass i yoga på Peace & Love:
  Stor WOW-faktor på den tjejen och jag visste att du skulle föra mig framåt i och jag dig då och då. Jag kände att du inte enbart skulle befinna dig i en yogastudio i centrala Borlänge – utan komma längre än så: Både i och utanför dig själv.
  Är det dig jag ser dedikera en barnbok tillsammans med Maya….Jag har känslan och VET var du sitter, känner hur det ser ut.
  Det är ett av dina missions i livet och jag "vet" mer och fler <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *