Hoppar rakt ut

Vilken dag jag har upplevt!

Nogge fick ett Tandemhopp av mig i 10-årig Bröllopspresent och idag var den stora dagen då hoppet skulle uppfyllas. Efter en dimmig och disig morgon klarnade det upp till en vacker sommardag, perfekta förutsättningar för hoppet och vi kunde bege oss till Fallskärmsklubben.

Dagen började med att vi båda vara nervösa, Nogge för sitt hopp och jag började ifrågasätta mitt omdöme när jag köpte presenten, hur hade jag tänkt egentligen?

Några timmar senare var det perfekta hoppet genomfört med erfarne instruktören Ingemar med 15 209 st hopp i ryggraden fastspänd bakom Nogge. Han sken som en sol, Nogge alltså. Han var så lycklig och euforisk att han gick direkt in till receptionen och bokade in sig på Fallskärmskurs. (En utbildning i Fallskärmshopp som efter två teoridagar berättigar till 24 egna hopp, utan instruktör).

Flera av våra underbara vänner var med och delade denna upplevelse med oss och efteråt åkte vi till Kråkslottet och grillade. Nu sitter jag och ler, hjärtat är fyllt av värme efter en helt underbar dag.

Tack alla! Tack livet!

   

Och hur hade jag då tänkt när jag köpte en sådan present till min make? Jag ville ge honom en chans att uppfylla en av sina drömmar och jag visste att detta var en av dom. Och nu i efterhand, när han landat leende på marken och är alldeles lycklig så känner jag glädje att jag vågade ge honom detta. Glädje att det är så roligt att ge.

 

3 kommentarer till “Hoppar rakt ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *