Höstens yoga

Äntligen är det klart var jag kommer att leda min yoga i höst!

Yogan kommer att ske i Falun på ’Yoga for life’ Trotzgatan 12, med start söndag den 23 sep kl 18.00, 11 veckor (begränsat antal platser 17 st). Jag är så tacksam att jag funnit kontakt med Ylva Jansson som äger yogastudion, i hennes (och hennes syster) lokaler känns det rätt. Det är en lugn och varm energi, själafrid. Känns extra härligt att vi är hela tre stycken Samayogalärare som möts upp i samma yogastudio. Till en början (kanske hela hösten) kommer jag enbart att hålla denna klass, eftersom jag även under hösten är anlitad med företagsyoga och kommer att hålla en kurs ’Release your beauty’ under 8 veckor, mer information om den kursen kommer inom kort.

Önskar du anmälan dig till yogan så vänligen skicka ett mail till: mail@sofianorgren.se
Här finns mer information.

Namaste

 

6 kommentarer till “Höstens yoga

 1. sofia Inläggsförfattare

  Hej fina

  Tack för ert mail, kan ni maila mig separat (mail@sofianorgren.se) alt ringa (070-559 29 50), så kan vi talas vid lättare.
  Yogan kommer att vara i Falun på söndagar kl 18.00 med start 23 aug, och den kursen är nämligen fullsatt redan.
  På måndag den 1 okt startar en workshop/kurs som heter ’Release your beauty’ och det är alltså ingen yoga. Det är workshop, kurs och meditation under 8 st måndagkvällar. Mer information om den finns här på hemsidan under aktuellt och även på bloggen.

  VarmKram
  Sofia

 2. Helen Friberg

  Hej Sofia! Jag skulle vilja anmäla mig till yoga kursen i Borlänge som startar 1 oktober 2012 om det finns plats. Även Mari Enström vill anmäla sig.

 3. Fia

  … precis NU fullbokat!
  Tack, gonatt, amen, namaste, Om Shanti… vad säger man, finns inga ord som berättigar vad jag känner just nu ♥ ♥ ♥

 4. Fia

  Känner mig helt speedad i lyckorus efter att suttit i några timmar och svarat på yoganmälningar från ljuuuuuuvliga människor ♥ Det snurrar i mitt huvud av allt flöde, känns som jag snubblar runt efter dubbla turer i Virvelvinden på Gröna Lund.

  Jordar jag mig med en kopp kaffe, ett stort leende och ett kärleksfyllt hjärta och tar in att det faktiskt bokat sig 16 st (av 17 platser) till min yoga – snacka om YogaVortex!

  Söndagsgruppen kommer bli helt magisk, vilka själar som möts! Tack Tack Tack alla!

  Gonatt, sov gott och dröm sött!

 5. Fia

  Magiskt! Jag är fylld av tacksamhet att det bara på några timmar flödat in 12 anmälningar – lycka!
  Det blir en fantastisk grupp och jag kommer njuta av välbehag varje söndag av att få träffa er <3

  Tacksamheten är stor just nu!
  Kram Fia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *