Indien, jipiii

Oh, herre Gud!

Finns en anledning att jag ej bloggade igår. Jag förmådde inte helt enkelt. Det har hänt nått magiskt!

På onsdagkväll satt min ljuvliga man och letade flyg till Indien åt mig, jag bestämde mig på onsdagkväll att jag behöver åka. Mitt hjärta kallar – nått stort kallar och det är min uppgift att ta denna kallelse på allvar – I girl must do what a girl must do – kommer in i mitt huvud. Alla rädslor ligger som en ångvält och trycker över bröstet samtidigt som mina ögon lyser av energi, vet inte om jag någonsin sett mina ögon sådana. Så jag tar ett beslut i mitt inre att åka. Livrädd och vettskrämd över vad som komma skall…

För några veckor sedan har jag från en vän fått höra ett namn på en kille som är dokumentärfilmare. Och jag reagerade starkt när vännen berättade kort om honom. Det är nämligen så att jag har för mitt inre, för några år sedan sett mig själv i Indien och bli filmad till en dokumentär. Jag fick som en bildsekvens av detta och sen försvann det. Men på nått vis har jag burit denna bild med mig, inom mig.

Så helt apropå ringer jag honom igår och säger typ: Hej jag heter Sofia och skall åka till Indien och träffa en man som jag tror är en guru. Jag ska åka 12 mil utanför Calcutta till ett Peace Center och lära mig Sunyoga. Jag åker om 4 veckor. Det känns som om jag ska bli filmad och det ska spelas in en dokumentär – vill du följa med och filma dokumentären?

Känner mig heeeeelt galen under samtalet –

Och det som är ännu mer galet är att han säger JA utan att tveka!!!!!!!!!!!!!

…………………………………………………………………………………

Idag, snart ett dygn efter vårt första samtal…

Känner mig helt groggy, nästan berusad. Nervös. Orolig. Bubblande. Förvirrad. Totalt förvirrad. Lycklig. Sprallig. Ledsen. Rädd. Livrädd. Energifylld. Toktrött. Förväntansfull. Modig. Kraftfull. Liten. Ensam. Fri. Crazy.

…… fortsättning följer

 

11 kommentarer till “Indien, jipiii

 1. Ingegerd

  Du har helt rätt namn på ditt företag! Inspire var ordet! Lycka till på resan!

 2. lena albinsson

  Underbart härliga du : )))) jag blir alldeles lycklig jag oxå haha…du är så inspirerande och ger massor, jag måste in och få en daglig dos av dig,,,är inne på din väg men lååååångt ifrån där du är , så du inspirerar mig, TACK…ser fram emot bilder & höra om din fantastiska resa..kram kram

 3. Bo Gunnar

  Hej Sofia.
  Fascinerande att läsa om dina steg som verkligen inspirerar och ger mig insikt om vad som ska göras. Jag står själv inför en hel del rktigt stora, och omedelbara, beslut kring mina företag som innebär att utmana de paradigmer och möta alla de rädslor som ligger som tydliga sanningar när min yttre ”tomathalva” ger sin syn på det som sker.
  Jag kommer dock att följa ditt exempel och lyssna på den andra halvan. De förändringar som nu står för dörren beror på att ofattbara möjligheter har blivit verklighet genom att jag följt min intuition de senaste åren trots att det inneburit mycket ångest ibland.
  Många kramar Sofia och ge en till Nogge också/BoGe

 4. Fia

  NI ÄR HELT UNDERBARA ALLESAMMANS!!!!
  Tack, era kommentarer värmer i djupet av mitt hjärta – KRAAAAM

 5. Pernilla

  Bara LEEEEER när jag läser! Så glad för din skull! Ditt mod smittar av sig ♥ Hoppas du får en helt underbar resa, det är jag säker på att du får! =)
  Tack för all inspiration, glädje, hopp, mod du sprider!

  Kramar Pernilla

 6. Janne

  Låter helt fantastiskt!! Du är modig och stark som låter livet föra dig dit du ska 🙂
  Kram

 7. Viveka

  Åh du gör mig så glad när du gör som hjärtat vill…
  Du är modig och klok som åker Fia. Det här är det du behöver för att kunna förgylla hela dig, och göra dig helt hel tror jag.
  Underbart. Jag gläds med dig och önskar dig den bästaste resan.
  Kram kram fina du

 8. Jennifer

  Så roligt, du är så modig!!! Läste det här här om dagen ”Twenty years from now; you will be more disappointed by the things you didn´t do than the by the ones you did. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor, catch the trade winds in your sails. EXPLORE, DREAM, DISCOVER” Det är väl just det du gör nu 🙂 lycka till Sofia och tack för att du inspirerar så!

 9. Åsa

  Så fantastiskt! Detta kommer att gå så bra, eftersom allt flutit på bra hela tiden! Go with the flow, modiga du! 🙂

 10. Gunilla

  Magiskt Sofia! Blir så lycklig av att höra om detta. Du är så modig som följer dina bilder och ditt inre. Följer dig med spänning och tankarna är ljusa och höga. Stor Varm Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *