Indien?

Mitt liv går ut på att finna mig själv till fullo. Bejaka hela mig och få mig själv i balans. När jag uppnår det så tror jag att jag kommer känna mig totalt lycklig och harmonisk med mig själv och livet. Jag är inte där ännu – men jag är på god väg.

En del i mig har längtan till Indien. Jag vill uppleva kulturen, folket, yogan, meditationen, ayurvedan och mycket mycket mer. Just nu känns det som alla vägar jag går på leder mig mot Indien på ett eller annat vis.

Så en stor del i min personliga utveckling är att bejaka hela mig och lyssna inåt. När jag lyssnar inåt säger en röst, åk till Indien. Den rösten har för övrigt pratat länge med mig.

Så här sitter jag hemma förra helgen och googlar på Yogaresa till Indien. Min tanke är att åka till Goa i höst/vinter. Lägga in mig på en turistanläggning och få lite ”Indien-light” med yoga och ayurveda. Känns som en lagom Indien start  för mig.

Vad hittar jag?

Jo, en yogakurs i Advanced SunYoga och mitt inre skriker högt – this is it!

Allt serveras framför mig. Kursen är i juni och är 5 dagar lång. Min kalender är givetvis tom just denna vecka. Kursen är gratis, mat och logi är gratis. Människorna som jag mailar med är så kärleksfulla och vänliga, besvarar alla mina frågor och finner lösningar på allt som jag ser som hinder.

Så här står jag nu med ett beslut att ta, om jag vågar trotsa mina rädslor och åka själv till Indien på Yogakurs. Givetvis är kursen inte i Goa, den  är 12 mil inåt landet från Calcutta. Jag bor inte på lyxhotell utan på Guesthouse. Och när jag ser mina rädslor i vitögat så ser jag bara små hjärnspöken som är rädda för nått så livsfarligt som kackerlackor, råttor, ensamhet och hemlängtan.

Låter jag mina hjärnspöken vinna ännu en gång eller litar jag nu till mitt hjärtats röst?  Är jag redo?

…. fortsättning följer

 

2 kommentarer till “Indien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *