Indientema

Tacksamheten flödar och jag känner mig starkt påverkad av kvällen. Jag kan nog inte skriva så mycket just nu, jag är fortfarande så uppfylld av allt jag fått ta del av och även dela med mig av under Välgörenhetskvällen. Det är så otroligt stort för mig att få vara en del i Zontas program och presentera min resa till Indien samma kväll som Hand in Hand berättar om sitt otroliga projekt för att bekämpa fattigdom och stödja kvinnor i sitt företagande. Och allt detta i på den kärleksfullaste av Faluns alla platser – Johanneskyrkan.

Under snart två års tid har jag bett om att få vara en del i något större, bidra till välgörenhet i någon form och givetvis i den bästa av världar bidra till Indien. Och så äntligen är jag bönhörd, den här kvällen överträffade alla mina förväntningar.

Tack Zonta och ett speciellt tack till Sofia och Amra.

Bye the way

För någon veckan sedan såg jag ett youtube-klipp med Little Grandmother där hon berättade om kristaller och att de gärna vill tillbaka till moder Jord. Och ett av de bästa sätten att föra dem tillbaka är i vatten, sjöar, hav, bäckar. I natt drömde jag så starkt och tydligt att jag skulle kasta min otroligt vackra kristall i ån vid kyrkan. I drömmen gav sig mitt ego tillkänna och protesterade vilt eftersom just den här kristallen för mig är så speciell, kraftfull och vacker. Men i morse fick mitt hjärta övertala egot att det var dags att släppa taget, även om det som är kärt och betydelsefullt, ge det vidare dit det hör hemma. Så innan jag klev in i kyrkan i kväll gick jag ner till strandkanten och bad en bön och kastade varsamt i kristallerna (min vän Gunilla ville att jag skulle kasta i hennes kristall också) och såg de vackra ringarna på vattenytan sprida sig som ett kärleksmönster av tacksamhet i det mörka vattnet.

 

Kommentarer till “Indientema

  1. Jenny

    Ja kvällen var så fin, mkt intressant att få ta del av allas engagemang och härliga historier. Jag ska följa mitt hjärta och åker till Indien, Umasankar ~ Sunyogi. Ska på mitt sätt jobba för välgörenhet och samlar on pengar till detta ändamål. Tack Fia att du berättade om min resa i ditt sammanhang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *