Ingen agenda

Vaknade upp på lördagsmorgonen med en helt tom agenda, ingen av oss i familjen hade något inbokat, vare sig träning, kalas eller jobb. Så skönt! Jag känner en sådan frid de dagar som bara är utan någon tid att passa. Vi tog ett sista (önsketänkande) ryck med trädgården och vår nya uppfart. Jag åkte till Bäsna Handelsträdgård för att leta sockertoppsgranar men de var slut, lika så i Djurås Handelsträdgård och Blomsterlandet. Jag kom hem med mycket annat men inga granar, men det bästa var att jag fann en Garden Buddha som nu välsignar tomten.

Eftersom dagen formades som den ville så hamnade jag på spontanfika hos min vän Ingela i Djurås och även hos en kompis till Oscar. Sådana där stunder som bara förgyller – oväntat besök.

Vi myste med tacos och familjedisco på köksgolvet, vi dansar mycket här hemma, minst en gång om dagen. Det gör gott för kropp, själ och mitt mammahjärta. Efter discot så lekte hela familjen Kurragömma, kanske mer vanligt i andra familjer men jag måste erkänna att jag varit dålig på att delta i sådana lekar med barnen, jag står allt som oftast kvar vid spisen eller diskbänken och ’gör mitt’. Det är slut med det nu (iaf ibland), jag vill också leka och dela livet med barnen.

Snigelmammelycka

 

3 kommentarer till “Ingen agenda

  1. Jennifer

    Ja nog är sådana dagar toppen! Er uppfart blir verkligen jättefin. Ha en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *