Inkaprofetian

Det här meddelande fick jag från en vän och i min själ känns det sant…

Enligt Inkaprofetian så går Pachamama just nu igenom en djup övergång till en ny början som kallas Pacha Kuti.
Många andra urkulturer, tex Maya pratar också om 2012 och stora förändringar men till skillnad från de flesta så ser Inka enbart positivt på det som händer nu och inom den nämsta framtiden.
Inka menar att att det inte handlar om jordens undergång utan enbart om att frekvenserna ändras.
Den globala uppvärmingen och alla katastrofer som sker ser Inka som att Pachamama bara vill göra oss medvetna om att något händer nu. Det är inte negativt. Moder Jord förlåter oss, håller oss och är fortfarande medicin för oss. De menar att vad Moder Jord säger är att vi behöver fråga oss själva hur vi lever på Jorden och på platsen där vi bor samt att dela våra böner och offergåvor med Pachamama.

Don Claudio säger att vi i Europa har en stor tomhet i våra hjärtan, att våra själar inte får tillräckligt med näring.
Att vi behöver lyssna mer inåt i oss själva, vara i tystnad så vi kan höra och vara i kontakt med våra själar så att vårt inre barn kan lyssna och lugna ner sig.

Allt som händer nu i Jordens ”mage” händer också i våra kroppar. Det visar sig som hormonförändringar både till det bättre och det sämre.

Vår kropp har alla fyra elementen i sig och just nu visar Jorden att det handlar mycket om eld vilket är kopplat till ilska. Även vattnet är ur balans och det gör att vårt blod blir smutsigt så att det skapas trauma i våra kroppar. Den 28-30/10 – 2011 möter vi dörren till den nya tiden och det innebär att vi går in i 3 dagars energimässigt mörker. Ett positivt mörker enligt Inka, för då får vi möta oss själva. Du kommer då medvetet eller omedvetet vara med om skillnader i din kropp. Hormonerna kommer att åka upp och ner. Framför allt kommer ilska och frustration att komma upp till ytan.
Alla dina speglar kommer att förstärkas minst 10 gånger. Du kommer att komma djupare och djupare. Du kanske upplever det som otäckt men försök att ge tacksamhet för vad du ser och vad du varit med om.

Det här är tiden när du kommer att möta mycket känslor som du tidigare stött bort och som kommer från många generationer tillbaka.

Alla projektioner kommer att visa sig riktigt starkt. När du arbetar med dig själv, gör det med FÖRLÅTELSE.
Var i kontakt med djur, hjälp dem att också gå igenom denna övergång.
Det är viktigt att fokusera på dina energicentra, se vilket/vilka som behöver mer uppmärksamhet.
Inka/Paqos dömer inte, för dem är allt lärdomar så se med förlåtelse när du möter dina skuggor.
Det här är dagar för att acceptera och relatera till dina föräldrar och rötter.

Några har redan börjat denna process och känner rädsla men Inka menar att vi egentligen bara borde glädjas åt att vi får möta oss själva.

Den 31/10 startar sedan övergången och den varar i nästan 9 månader till den 21/6-2012. Det här är tiden att processa allt som kommit upp under 28-30/10.

Den 21/6 klockan 4.30 när solen går upp, föds den nya solen, den nya Början.

Då kommer vi att kunna gå in i en djupare läkning och medvetenhet av oss själva. Det är en tid att vara tillsammans. Många i Peru kommer att möta solen genom att gå upp på bergen.

Någon frågade hur det blir med familjen och vänner som kanske inte är medvetna om allt det här?
Q’eros svarade att bara någon är medveten så väcks de andra upp också. Vi är kopplade till varandra.

 

11 kommentarer till “Inkaprofetian

 1. Lena Landby

  Gud har skapat allt, djur, natur och människor – därför är vi en del av honom. Allt är ett…. Jag var nära att plugga till diakon för ett år sedan – men kände att jag ändå gör nytta för mina medmänniskor i mitt sätt att vara/med mitt sätt, så jag tackade nej då jag fick papper på att jag kunde börja.
  Låt oss leva efter kärleken då kommer resten av sig självt <3

  Peace, love and understanding

 2. Bella

  Gud har inte många skepnader. För att få del av Gud och kunna möta honom måste man gå via Jesus försoningsverk på Golgata. Att Gud kalla sig flera namn är för att visa hur han är. Som t.ex. min helare, min försörjare, min herre, mitt baner m.m. El shadai, elohim.
  De flesta har mött Gud som barn men du behöver komma in i hans goda vilja för att hamna rätt. Förkasta inte en god sund Kristen tro. Bibeln är Guds rättesnöre för oss att följa.

 3. sofia Post author

  Jag mötte Gud när jag var barn och är troende sedan dess. Och för mig har Gud många skepnader och många namn, det känns i hjärtat när vi är i kontakt.

  Kärt barn har många namn <3

  Kärlek & Solsken
  Sofia

 4. Bella

  Tyvärr vägarna är inte många till Gud, det finns bara en. Man vill gärna ha respekt för det man tror på även fast det är fel. Låt er inte luras att tro på fel saker. Jag är inte uppvuxen i kyrkan utan mötte personligen Jesus Kristus för 7 år sedan. Anden ni talar om är något annat och källan är absolut inte den samma. Våga se något annat, välj inte den lättaste vägen, den leder till fördärvet. Vi ÄR alla beroende av en frälsare, ni kommer inte in i himmelen med egen kärlek eller gärning. Vad ni än säger eller tror förändrar inte saken, mig kan ni förkasta och tycka att jag är inte tolerant men mitt syfte är att ni ska få höra sanningen och bli räddade.

 5. Malin Larsson

  Hmm otroligt en stund innan jag gick in och läste detta inlägg så funderade jag och en kompis överr vad som händer just nu med våra humör (haft lite annorlunda tankar sedan i fredags..)
  Såå intressant läsning! Ska nu försöka vara mera förlåtande mot mig själv och mina känslosvall: )
  Sofia, vill verkligen passa på att tacka dig för din fina blogg som verkligen inspirerar mig!

  Kramar Malin

 6. Carina

  Oj, det blev visst nåt fel i mitt förra inlägg! Den sista meningen slutar inte med att ”hon ber” utan att hon berättade samma sak. Märkligt hur det kan bli.
  Gabriella; när ska vi börja lyssna till varandra och inse att vi talar om samma Källa och att vi bör lära oss respektera att det finns många olika vägar till insikt och upplysning? Lika många som det finns människor, tror jag. Vi är alla en och en är alla – oavsett vilket namn vi ger Gud.

 7. sofia Post author

  Tack Gabriella för din kommentar.

  Det är väl tur tycker jag, att vi är fria att välja vår väg till kärleken. Anden finns runt omkring och inuti oss alla tror jag personligen.
  Jag tror att vägarna till Gud är många och att Gud har många namn och att vi alla möts i kärleken till slut och då spelar det ingen roll vilken väg man gott – vi är alla bröder och systrar som möts igen.

  Jag tror att Gud är inom oss alla <3

  Kärlek & Solsken
  Sofia

 8. Bella

  Jahaa, och många tycker Korset är en dårskap, men man får väl fundera……? Låt er ta del av Guds frälsningsplan istället för att tro på Inkornas profetsior. I en Ande fylld församling kan du personligen få höra profetiskt om ditt liv bakåt, nutid och framtid. Gud älskar och vill ge dig evigt liv. Det finns ingen annan väg än genom Jesus till Gud. Annars vill nu jag tillbe jordens skapare istället för det som blivit skapat.
  Vågar du söka Gud eller låter du religionsundevisning hindra dig? Gud är personlig. Han kände dig (Maria) innan du ens var född, därför det var Han som sammanvävde dig i moderlivet.

 9. Carina

  Ja, och jag måste säga att det verkligen är mörkt nu – rent konkret! Har inte minne av att det skulle vara så här mörkt – trots regn och moln – tidigare. T.o.m. min morfar som är 94 år säger att det här inte är som det brukar vara.
  Har pratat med en bekant som varit på healing hos Doña Maria och hon ber

 10. Fia

  Jag känner också precis så, även om jag tydligen ’råkat’ gå in i mitt jämrande i förväg, hehe
  Hormoner, ilska, oro och massa neggo-energier som bubblar – som en nedrans skön utrensning 😉

  Längtar tillbaka till mig själv! Hoppas jag finner mer av mig innan den nya solen går upp

  Kram på Dig

 11. Kerstin

  Kanske fick jag just svaret på den oro jag dragits med hela dagen idag. Precis som din man försiktigt frågade dig häromdagen funderade jag själv över samma: Mens snart?? Hormoner som svallar, mycket ilska som ska ut. Oro i kropp å knopp. Jobbar på att möta allt med tillit och tro på att allt är som det ska. Tack Fia för att du delade med dig av detta! Kärlek<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *