Inkaspirit

Fina underbara Gunilla kom och hämtade upp mig på tisdagseftermiddagen och körde mig flådigt och tryggt till Kista. Vi åkte ner för att lyssna till en föreläsning med Juan Nunez del Padro och hans son Ivan. Juan är en praktiserande Paqo, dvs Inkapräst från Peru och föreläsningen arrangerades av Inka Spirit.

Resan med Gunilla och kvällen gjorde mig så gott. Jag fylldes av insikter och djup i mig själv och åkte hem än mer förankrad i mitt sanna jag.

 

Föreläsningen ’Den nya tidsåldern’ var så fin, då de berättade om sitt arv, sin visdom som har förts till dem från sina mästare och samtidigt visade alla likheter med andras visdom alltifrån Mayaindianerna, de kristna, buddhismen, yogan, islam osv. De var så otroligt enkla och kärleksfulla, utstrålade lugn och trygghet och jag upplevde att jag (vi) under föreläsningen fick ta emot stark healing.

Den nya tidsåldern innebär enligt Inkafolket att det nu är meningen att vi skall höja oss energimässigt från den tredjedimensionen till den fjärde. På den fjärde nivån kan vi ge healing och människor som kommer till den nivån är lysande, som han uttryckte sig ’they glow’.

Det pratade också om att sammanstråla de tre personliga krafterna inom oss.

  • Llankay – fysiskt arbete, den fysiska kroppen.
  • Yachay – intellektuella kapaciteten.
  • Munay – vilja och kärlek.

Min tolkning är att integrera hjärtat med tanken och sin vilja. Och att integrera dessa med kärlek. Jag tänker genast på ’The Secret’, attraktionslagen, för mig handlar det om samma kraft. När vi tar beslut i hjärtat med kärlek, fokuserar våra positiva tankar och riktar all vår uppmärksamhet och vilja åt samma håll så är vi i vår sanna urkraft, livet flödar och ’we glow’.

 

 

5 kommentarer till “Inkaspirit

  1. Gunilla

    Beeing in the Vortex.
    Tack för en magisk resa där tanken och viljan förde oss kärleksfullt mot Inkaföreläsningen.
    Vad kommer härnäst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *