Inspirationspuls

Äntligen har jag börjat skriva på en riktig storyboard, jag tror jag gör den på ’riktigt’ vis iallafall, jag går på känsla och gör den som jag tänker mig att jag skulle göra om jag nu någon gång lärt mig att göra en storyboard (vilket jag inte ännu inte har lärt mig). Det är storyboard till min nya barnbok. Japp, det kommer en ny innan de andra inte ens är tömda ur huvudet ännu. Jag kunde inte värja mig igår kväll när jag la mig, för då flög idéerna till en helt ny berättelse in och födde inspirationspulsen.

Jag raspade snabbt ner några anteckningar på ett papper, bad om att inspirationen skulle stanna kvar trots att jag slöt ögonen. Och nu imorse så satte jag mig och skrev stolpar till berättelsen om huvudpersonerna ’Egon & Love’, jag gjorde en tidsaxel, dvs ritade en teckning av en stig och skrev om de olika delarna i berättelsen. Känns lite mastigt att kalla det kapitel, tror nog mer att varje del blir en sida eller möjligvis ett par.

Jag känner verkligen så mycket glädje till att förmedla den här berättelsen, den är så fin och tänkvärd tycker jag, har inte hunnit berätta den för någon ännu, kanske ska ta och berätta den som en saga för barnen ikväll. Barn är ju ärliga.

Skrivarlycka

 

 

 

 

3 kommentarer till “Inspirationspuls

 1. sofia Inläggsförfattare

  Jag hoppas jag kan inspirera er båda, det är något fint att lämna berättelserna/sagorna till omvärlden tycker jag. Att dela med sig av gåvorna, i det här fallet berättelserna vi har inom oss – pass it on.
  Får tipsa om en bra förening att gå med i när man vill skriva för sitt eget välmående eller skriva för att dela med sig, Dalarnas Författarförbund välkomnar alla.

  Ha en fin dag!
  Kram Fia

 2. Brittis

  Så trevligt. Jag har under många år berättat påhittade sagor för mina barnbarn och de vill nu att jag sammanställer dem i en barnbok. Kanske kan det här vara inspirationen att skriva ner dem.

 3. lena

  Härligt…i min dator ligger mina tre barnböcker , alla tre dock ej avslutade !!! Vilda Matilda hon kan hitta på äventyr hon haha…lever på hoppet att jag en dag kan/orkar/klarar av att avsluta : ) kram..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *