Inte ens choklad…

Fylld ännu av gårdagen som jag avslutade med dubbla yogapass (Inget att rekommendera även om det är ljuvligt. Ett företag hade delat in sig i två grupper), meditation, Deeksha, som jag även gav på distans, Hollywoodfruarna och efter det fylld med energi och en kopp kaffe satte vi oss (jag & Nogge) och letade flygbiljetter till Chennai Indien – iiijiiiJaahoooooo!

Mitt liv är så spännande, kanske inte ser så makalöst äventyrligt ut när jag lever mest hemma inrutat med tider för barnens trygghet och Izabelles förankring men det är en sådan gudomlig inre resa att jag hissnar av tacksamhet. Shopping, alkohol, socker, sex.. inte ens kaffe och choklad kan fylla mig så som närvaron i mitt inre och närvaron med livet just nu. Energierna är starka och de är magiska, det är 2012 och jag känner det så väl. Den nya tiden är här – enjoy it som Inkaprästen sa.

 

Kommentarer till “Inte ens choklad…

  1. Lena Landby

    Härligt andligt ”begär” du lever i/med/av <3
    Keep up the good work fina själssyster !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *