Jag gjorde det!!!!

Vilken dag, inledde jag med igår, men den rubriken borde faktiskt vara idag. Söndag 22 september ligger nu i topp på min lista över skitbra-dagar. Först kommer givetvis födelsen av mina barn och den dagen vi tog emot Izabelle och såklart bröllopsdagen men sen så tror jag nog att denna dag kan stå där som topp fem.

Jag har klättrat, kämpat, segat, flödat, gråtit, skrattat och våndats. Levt mellan hopp och förtvivlan, med ångest och glädje, år ut och år in. Och nu äntligen så kom dagen jag så många gånger trott aldrig skulle komma, dagen då jag postar mitt manus. Och till min glädje och förundran så skickar jag inte bara ett manus utan fem! Fem manus ivägskickade till olika förlag. Vilken dag!

Jag landar mjukt i famnen på mig själv, tänk att jag tog mig över den gigantiska tröskeln, den som jag fruktat så. Wiiiihooooo! Just nu känns det som det inte spelar någon roll vad som händer med texterna, jag lyckades med det som skrämde mig allra mest att paketera och skicka iväg dem till förlagen.

Jag har besegrat något stort idag, jag känner mig fri – fri att leva som jag vill leva!

Tack! Tack! Tack!

Och tusen tack vännen Malin Lidén för den passande bilden jag fick låna.

Malin Lidén

 

 

11 kommentarer till “Jag gjorde det!!!!

 1. Pingback: Min mission « Inspire Sofia Norgren

 2. Savita

  ♡ ♡ ♡ Tack ni vackra ♡ ♡ ♡
  Jag känner mig totalt däckad och nyförlöst, vilken inre resa att verkligen posta dem, jisses vad jag byggt upp kraft till detta. Låter någon tår av lättnad rinna och bäddar ner mig i soffan och bara är – är med mig själv!

  Stolt. Glad. Lycklig. Slut. Belåten.
  Tack för att ni delar min livsresa ♡
  Kärlek

 3. Camilla

  Underbar läsning finaste, ett megastort leende sprids i hela ansiktet och jag blir aldelens varm i hjärtat, HerreGuuuud vad fränt!! Grattis Grattis & kram <3

 4. Kondora Landby

  Japp, DAGEN för detta har kommit och det kommer fler såna 22septemberdagardåförlagsägerattdevilltryckauppböckerna. <3

  Låten NER NER NEDFÖR BACKEN NER kommer farande i huvudet och bilden av en glad unge i randig mössa skrattandes allt vad hon orkar – då hon åker kälke sååå snabbt såååå fort och är såååå glad känns stark!
  "Fordonet" i klippet är visserligen ingen kälke- men symboliken i att falla, resa sig, trampa fel, åka en bit osv osv TILLS DAGEN kommer då man verkligen åker och dunket i låten kom farande sååå fort då jag läste ditt inlägg…. <3

  http://www.youtube.com/watch?v=-3y_RVclmt8

  TOPPENGRATTIS…

 5. Sanna Seppänen Artnysisu

  Nämen , Spännande Spännande ..
  Inte visste jag att du även skrev Och manus oxhså.
  Vi för te en träff snart tyynet jag , nu Skall jag till Mariestad nästa vecka
  Men sedan..;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *