Jag har en dröm

Jag har en dröm. En dröm att leva det liv jag vill leva, leva la dolce vita. Jag drömmer om att mitt skrivande skall komma ut, mina texter och bokidéer flöda ut ur mig. Jag vill få dem i livsflödet, just nu pulserar de bara inom och skapar viss oro. Eller snarare en puls, en puls som rör sig inne i mig och söker en ventil att pysa ur, en ventil jag behöver öppna så att trycket lättar och jag kan andas och få mer utrymme på insidan liksom.

I min dröm flödar texterna ut i ett jämnt och fridfullt flöde och jag finner harmoni och glädje i att få dem i universums omlopp. I min dröm sitter jag och signerar böcker på bokmässan nästa år. I min dröm försörjer jag mig på skrivande och yoga och det möjliggör för mig att vara den närvarande glada Snigelmamman jag vill vara, den mamman som har råd och tid att vara mycket med sina barn.

Imorgon tar jag en stort och viktig steg på stigen mot drömmarnas land. Imorgon börjar jag den ettåriga skrivarlinjen Brunnsvik Ord.

Lycka*

 

9 kommentarer till “Jag har en dröm

 1. Fia

  Hej Johanna, tack för att du säger det… tanken är där, vem vet snart kanske rapporten är igång igen.
  Tack för att du läser min blogg!

 2. Niklas Daver

  Allt har sin tid, allt sin takt … när det är dags så kommer orden som på pärlband och med ditt unika tonfall och klang … Och glöm inte, språket är gud!

 3. Christina J

  Det är väl som du har i din slogan, dream it, wish it, live it!!!!! Lycka till! Väntar på böckerna…KRAM

 4. Stefan Parmark

  En så härlig och inspirerande dröm!
  Håll fast vid den, tro på den, och se den förverkligas!
  Kram

 5. Maria

  Stort lycka till, Fia! Du är så klok – klok som en bok. Ser fram emot att få läsa din första egna bok! Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *