Kanalisering

… läste jag på ett visitkort idag. Det tycker jag du ska skriva på ditt visitkort sa min vän. Du gör ju kanaliseringar.

Det stämmer. Jag sätter mig tillrätta, tar några djupa andetag och ”öppnar upp mig” och så kommer det.

Texten far fram så fort att jag ej hinner med. Pennan skriver för fullt, för handen och underarmen går liksom av sig självt. Jag gör ingenting, mer än att slappnar av så gott jag kan och tar emot. Vill gärna blunda och har försökt. Men då blir texten huller om buller. När jag tittar så kan jag åtminstone se till att den hamnar på rader på pappret. Det är nog svårt att läsa ändå efteråt. Slarvig stil blir det. Det går ju så fort.

Hittills har jag tagit emot texterna för mig själv här hemma, nu är jag nog inne på 4:e A4 blocket. Kanske blir det till en bok såsmåningom. Vem vet . Inte jag iallafall. Jag bara tar emot och följer flödet.

Hade en sittning häromdagen. Han ville ha medialkontakt. Kände efteråt att det passade att fråga om jag kunde ta emot budskap till honom genom kanalisering också. Och wow, vad pennan gick!

Budskap som bekräftade där han är idag och budskap om hans framtid och råd inför den kom.

Jag känner tacksamhet. Tack!

 

2 kommentarer till “Kanalisering

 1. Fia

  Du är så välkommen Ängel Elin! Det är samma pris som medialkontakt, dvs 450 kr för 45 min. Det är ett skriftligt budskap till dig och kan även vara annat jag får in via bilder och känslor.
  Kram Fia

 2. Elin J.

  Klart du skall! 😉

  Jag vill gärna komma till dej på en sittning & kanalisering snart!
  Vad kostar det? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *