Kär i mig!

Yogan styrde mig ifrån det hetsiga yrkeslivet, andligheten har följt mig sedan jag var barn, Oneness ledde mig genom lidandet och till friden och alla samtal med min terapeut, ja livet i stort och smått har bidragit till min inre resa – min process. Och så igår så såg jag den röda tråden och fann namnet på processen som jag är i nu, kanske alltid varit i, men känns högst aktuellt våren 2014.

Det var när jag berättade för en yogadeltagare hur jag ser hennes förändring – du strålar och du lyser, sa jag till henne. Och då svarade hon:  Ja jag känner mig kär i mig själv! Och där och då damp polletten ner, det är precis det min resa handlar om – att bli kär i mig själv!

Kär i mig själv!

Ska bli mina nya ord att ta med mig i vardagen, i livet, i böner, i min intention. Det ”räcker” med den förälskelsen, den sveper om allt jag längtar efter. När jag är kär i mig själv, älskar jag livet, älskar jag andra – älskar jag min skapare.

Kär i mig

 

Kommentarer till “Kär i mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *