Knut i magen

Under helger har jag en vana att kika i min kalender, använder fortfarande min Filofax, för att se vad som är inplanerat kommande vecka. Varje gång jag gör det så känner jag ett kroppsminne av obehag, en osynlig knut i magen som drar ihop sig. Och så kikar jag lite rädd på veckodagarna och inser att de glesar tomt mellan raderna och när det väl står något där så är det fina saker som skänker mig glädje, tex yoga, medialasittningar, seans och som nu till veckan Välgörenhetskväll med Zonta.

Vips så minns kroppen att jag lever ett annat liv nu, kroppsminnet är gammalt och förbrukat och den osynliga knuten löses upp i ett mirakel och en våg av lättnad omfamnar mig.

Jag går inte längre till jobb som jag inte jag mår bra av. Jag omger mig inte längre med människor som får mig att känna mig osäker. Jag lever det liv jag vill leva. Jag är Snigelmamma i fin kombination med mitt företag Inspire och mitt skrivande. Jag rör mig i nya marker, marker som känns så rätt och så hemkära. Jag lever en fridfull vardag.

Så tacksam

 

7 kommentarer till “Knut i magen

 1. Fia

  Jag är så glad och tacksam för era kommentarer, här och på Facebook. Tack ♥

  Det värmer mig så gott när jag kan inspirera, väcka en tanke till någon annan att följa sina drömmar och våga sätta fart efter dem.

  ♥ Believe in You ♥

  Kram Fia

 2. Marie

  Jag känner igen mig med knut i magen, precis som du har jag valt bort det jag inte mår bra av och raderna gapar, till min glädje, tomma – vilket för mig betyder frihet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *