Kväll i Sthlm

Tar tåget ner till Stockholm för att gå på Yoga & Dancefestival i helgen, en helg full med inspiration och glädje! Jag har som plan att gå utanför min ”comfortzone” och ge mig på lite annorlunda klasser. Det finns mycket klasser att välja på, mycket av det goda!

Min härliga vän Maria från Norrköping möter upp mig vid hotellet för en kväll tillsammans. Vi fann varann när vi gick NLP Practitioner utbildningen för 2 år sedan tillsammans. Våra liv har förändrats otroligt mycket med NLP och den personliga utveckling vi har genomgått de senaste åren, så vi har mycket att berätta och dela med varann.

Vi äter tapas och dricker öl. Myser och skrattar. Kvällen bjuder på både SkrattYoga (vi asflabbar som små tonårstjejer bara vi ser varann) och djupa insikter.

 

Kommentarer till “Kväll i Sthlm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *