Lamborghini

Många hemmadagar med barnen har jag haft den här julen. Det är precis så som jag önskat men det kan ibland bli för mycket även av det goda. Allra helst sådana här dagar då Nogge är och jobbar och jag känner mig småförkyld och trött och barnen inte har någon kompis att leka med utan går och nöter på varandra.

Jag har i alla fall klivit ur mitt offerhörn emellanåt och vi har varit iväg på lite roligt. Och så har vi gjort koja under köksbordet och grävt en stor snögrotta i snön.

Oscar fick pengar när han fyllde år och i julklapp, så idag var han till banken och satte in hela 1000 kr på sitt konto. Vi har berättat att pengarna växer på sparkontot så han var så glad att få sätta undan dessa. Jag ska spara till en bil, säger han, till en Lamborghini. Det är nog bra att han börjar i tid.

 

2 kommentarer till “Lamborghini

  1. sofia Inläggsförfattare

    Tack fina du, skicka mig gärna dina nummer, jag har råkat radera hemnr… 🙁 och har nog det gamla mobilnr.
    Må så gott Kram Fia

  2. Jennifer

    Åh, då hade ju Oscar kunnat kommit förbi här en vända, Sebastian hade inget för sig på fm, tror förresten att det måste varit mitt gamla mobilnr (som jag glömt att säga upp 🙁 ) som ni ringde på tidigare för jag hade inget missat samtal på telfonen. Ha en riktigt skön fredagkväll och hoppas att din förkylning blir bättre! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *