Lämnat en vän

En trogen vän som visat mig Sverige, skänkt mig frihet och många närvarande stunder har lämnat mig. Eller mer sant är att jag valt att lämna honom, min fina Toyota Aygo, bilen som tagit mig på många turer runt vårt avlånga land. Jag minns speciellt en stor renhjord på vägen upp till Tänndalen, som tur var stod dom vid väggrenen renarna, annars hade nog vi hamnat där.

Minnena och turerna är många och glada, jag har verkligen känt frihetskänslan när jag kört den bilen. Friheten och glädjen i att leva det liv jag vill leva och ta mig till platser jag vill se och även stanna upp och uppleva platser längs vägen.

Det är goda energier i den bilen och det är bara att hoppas att de bevaras av den nye ägaren. Själv är jag nu glad och inspirerad att få ta mig ut på nya äventyr och strapatser med min nyfunna vän, Kia Piacanto.

 

2 kommentarer till “Lämnat en vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *