Landat (någorlunda)

Tacksam.

För idag har det lugnat sig i mitt inre, all turbulens i känslorna har ebbat ut (någorlunda). Skogspromenaden igår gav mig den förankring jag så väl behövde.

Jag kunde nästan se över hälften av en film igår. Det är svårt att koncentrera sig på något annat, tankarna flyger gärna och lätt iväg till Indien. Tankarna försöker kontrollera det som inte ska kontrolleras. Tankarna försöker se och planera det som är på gång. Men jag vet ju att det bara är slöseri på tid och energi. Det jag går igenom nu, den process jag är i och den resa jag står inför kan jag omöjligtvis få kontroll på. Det bästa för mig är att jag vågar stanna i flödet och det betyder att släppa taget och se vart jag hamnar.

Det otroliga och magiska som hände i torsdags, när dokumentärfilmaren Henric Hemmerlind säger JA och följer mig på resan väcker också rädslor. Nu blev jag rädd att jag ska sätta på masker och vara fake. Jag vill absolut inte åka till Indien på en sån här resa som sjunger i själen och låta egot koppla på masker och roller.

Så jag ber om kraft och mod att våga vara äkta och sann i allt jag möter även framför en kamera.

Jag själv skulle älska att få följa en person som kommer uppleva det jag kommer att få uppleva och jag vill verkligen vara sann i allt jag möter, alla känslor, även dom mörka. Och även dom ljusa. Mitt liv har ju mycket varit att skugga mig själv lite grann, förmörka mig. För om jag lyser och strålar så mycket som mitt hjärta vill, vad händer då? Så det blir också en utmaning att våga visa hela mig precis så som jag är!

Och tack till alla er som läser bloggen, för ni har verkligen förberett mig för detta. Här på bloggen tränas jag varje dag att vara mitt sanna jag. Visa vad jag går igenom för stunden och acceptera hela mig. Älska hela mig.

Idag åker jag till Erik Grind och spelar Transformationgame, det andliga spelet som hjälper och stödjer i personlig utveckling. Och jag är så glad och tacksam att även Nogge spelar idag, så vi får uppelva denna transformation tillsammans.

Ljus & Kärlek

 

Kommentarer till “Landat (någorlunda)

  1. Christina J

    Kram på dig Fia, Du är ju så modig och öppen, Vilken dag att spela spelet med Nogge, häftigt att ni gör resan ihop… och var och för sig. Ha en fortsatt bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *