Leader

Your a leaderYou´re a leader var änglakortet som följde med oss under kvällens Oneness Blessing. Det var 39 st med på min lista och precis när jag sitter vid altaret och läser upp namnen så hör jag tassarna av Morris, han kommer alltid och lägger sig i rummet under deekshan.

Jag känner mig helt fylld och lite groggy faktiskt, det var starkt. För mig personligen har det blivit kraftfullare de senaste gångerna. Jag tänkte skriva vad som står i boken om kortet men det var så mycket text och på engelska och jag kan knappt formulera mina egna ord här just nu. Så jag ber dig att tona in själv på budskapet, se vart i ditt liv du just nu är en ledare eller kanske bör ta rollen som ledare. Vi har alla våra gåvor att dela med oss av till varandra. Shine On lovely soulsisters and brothers.

Nu packar jag ihop och drar mig till kojs… nattinatti ❤

 

2 kommentarer till “Leader

 1. Fia

  Några av raderna känner jag att jag måste anstränga mig för att skriva ner innan sömnen tar över helt 😉 Texten till kortet är b la:

  ”A leader best serves by being a living example and role model, so live in such way that others admire your integrity and strength of character”

  Sov gott och dröm vackra drömmar!

 2. Lena Landby

  Tack finaste Du!

  För mig är det helt klart vad kortet står för (vibrationer i min kropp direkt innan jag hann läsa hela) och jag vandrar vidare i Livet med den insikten, då kroppen Talar till mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *