Levande

Jag känner en dragning att välja att äta det som lever. För mig är frukt, bär, grönsaker, rotfukter, levande. De har fyllts av energi från både solen och jorden. De är fyllda med näring och livsenergi. Fyllda med glädje, kraft och vitalitet.  Det är det min kropp vill ha. Jag ser livsenergin i det jag äter och jag äter automatisk mindre och mindre av de livsmedel som känns livlösa, t ex ost, corn osv. (kött, bröd, socker har ju redan fallit bort).

Jag har ingen plan, det känns mer som att jag leds in i detta. Leds rätt (rätt för mig). Och jag har ju äntligen förstått vikten av att kapitulera inför mitt eget tyckande (och tänkande) och istället följa den guidning som själen och kroppen visar mig. Äntligen lever jag mer och mer som jag är ämnad att leva. Livet pulserar i varje cell och jag börjar faktiskt känna det. Det känns magiskt!

Drog ett insiktskort igår som sammanfattar hur jag väljer att leva i stort just nu…

När jag har kontakt med min själ, 
fungerar allt i mitt liv.

Själens skönhet är så fantastisk att jag endast i fragmentariska ögonblick har upplevt hela dess väsen. Jag är nu villig att öppna mig för denna skönhet, bli ett med den hela tiden och låta den leva genom mig i allt jag gör och allt jag är i varje ögonblick.

Kristina Wennergren

 

3 kommentarer till “Levande

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Åh vad glad jag blir att ni delar med er om er själva och vart ni ’är’. Vi inspirerar och hjälper varandra!

  Jag äter gärna frukt som huvudmål en gång om dagen har jag märkt. Kör ihop en fruktgröt i mixern och toppar med lite nötter el hemgjord müsli, eller äter en fruktsallad. Jag ska också prova en fruktdag ~ det känns lockande, lätt och rätt 🙂

  Önskar en fin helg till er båda!
  Kram

 2. Mats Ola Gustavsson

  Hej Sofia!

  I förrgår tog jag en fruktätardag,då levde jag på bara frukt och nötter.Plus
  spirulina och bipollen.Skall planera in fler sådana dagar om ingen hindrar ,mig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *