Life purpose

Invigde kvällens Soultalk med mina nya oracle cards, thé och smörgås. Själv drog jag ett kort innan ’systrarna’ anlände och fick Writing – You heal, inspire, teach and entertain with the words you write. När jag höll kortet kände jag att det satt samman med ett annat och där bakom vilade kortet Yoga – Your life enhanced by yoga.

När jag sen kom hem så blandade jag kortleken så att Nogge kunde dra ett kort och samtidigt fick jag en känsla av att dra ännu ett till mig själv, jag såg ett jag ville ha och vände på det och där stod det Author – You have a book inside of you that wishes to be expressed. Make time to write it.

Jag älskar när Universum välsignar mig med sina tecken. Det skänker så mycket glädje och uppmuntran. Tacksam! Känns otroligt passande med skrivarretreat nästkommande helg.

 

Kommentarer till “Life purpose

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *