Live it

Wish it, dream it, live it

står det på min lilla Aygo. Och det kändes helt rätt att jag som coach skulle ha den texten på bilen, för jag vet att det är ju så det funkar. Drömmar och visualiseringar slår in. Det enda man behöver göra är att tro på dom och leva dom. Leva sina drömmar.

Fick obehagsklåda när jag såg min bil för ett par månader sen. Tänkte; Hur tänkte jag? Hade verkligen ingen förankring i budskapet i mig själv just då. Jag var i en ”down”period som varade 3-4 veckor. Som tur var har jag lärt mig att stanna i ”downs” och inte bara på stubinen fly upp. Utan stanna och iakkta. Stanna och betrakta. Stanna. Stanna. Stanna.

Och när jag stannar tillräckligt länge så kommer så solen in i livet igen och allt känns bara bra. För vi är ju människor utrustade med känslor för att vi ska KÄNNA dom.

En insikt i min ”down”period var att jag måste leva som jag lär. Det står Följ ditt hjärta på väggen i min mottagning. Jag har som drivkraft att stötta människor i det varje dag. Men min insikt var att jag själv stod med pausknappen nedtryckt och väntade på rätt tillfälle att leva mitt liv som mitt hjärta ville.

Så jag släppte upp Pausknappen och bokade mig en resa till Indien. Jag planerade in mer tid med mig själv för att utforska min kreativitet, jag bokade av andra saker jag inte ville göra, jag sa nej till åtaganden som inte kändes rätt och jag valde mer tid till min familj.

Och tro mig det hopar sig snabbt lite rädslor när man kör på Play istället för Paus. Rädslorna ser jag som rop från egot; ”lugna ner dig nu, hallå, ställ dig på paus igen och chilla lite, gör som du alltid brukar, gå in i dina gamla invanda mönster, det är så tryggt där”

Och jag iakttar och lyssnar till rädslorna men nöjer mig med att lyssna. För jag hör även mitt hjärtats viskningar nuförtiden och nu är tiden mogen att följa dess väg.

 

Kommentarer till “Live it

  1. Marie

    Du skriver så fint, rakt i hjärtat.. och vem kan inte känna igen sig?
    Min pausknapp har fastnat känns det som 😉
    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *