Livets små guldkorn

Vi slog oss till ro ett dygn iallafall….

jag har kommit på att jag njuter av mindre små sommarresor och projekt, de behöver inte vara märkvärdiga eller dyra alls. T ex så älskar jag att packa en liten fikakorg och cykla med barnen till en lekpark, gärna på upptäcktsfärd efter någon ny som vi aldrig tidigare lekt i.

Och nu fick vi möjlighet att vara ett dygn i den här stugan på Trollarudden och uppleva den underbara miljön. Jag kände att bryggan var min plats, där gjorde jag yoga, mediterade, åt frukost, spelade spel med barnen, såg när de fiskade, såg på båtarna som åkte förbi på Runn och badade såklart, både dagsdopp, nattdopp och morgondopp blev det.

Livet bjuder på så mycket vackert och just den här sommaren verkar jag vara mer benägen att ta emot det, livet.

   

En som  fascinerad mig nere vid bryggan var en söt liten måsunge som hade sitt hem vid stenarna intill.

Dina vingar bär dig vart du vill, så lita på dig själv och din egen förmåga.

Din gåva är att känna tilltro till dig själv.

Med andra ord, tvivla inte. Känn hela tiden tillit och du når ditt mål.

Mås, Djurens Språk – Solöga

 

 

Kommentarer till “Livets små guldkorn

  1. Lena Landby

    Underbart Sofia! Fortsätt njut av allt underbart som finns på nära håll.
    Jag håller med dig ang att njuta mer denna sommar än tidigare somrar. Känns som om nuet är ner integrerat i mig i år än tidigare….Men det är klart, vi är på väg mot 2012 också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *