Livsflow

Vet inte vad som hände, jag bara drogs in i min YogaVortex och vips så var det 17 anmälda och 2 st satta på reservplats inför höstens yoga och det inom loppet av timmar!

Hur kan det bli bättre än så här? Är frågan jag lärt mig att ställa inom Access Consciousness och ärligt talat är jag lite rädd för den frågan märker jag nu. För tänk om livet faktiskt kan vara så ansträningslöst och lätt som jag alltid intalar mig att det är. Tänk om jag en vardagskväll som igår verkligen kommer till djup insikt att det är precis så det är, lätt och ansträningslöst.

Jag måste landa lite i det känner jag. Jag är inte heeeeelt där än men fasiken nu ska jag öppna upp än mer för att ta emot. Ta emot allt det fina livet vill skänka mig!

Tack, alla ni yoginisar som kommer fylla yogarummet med era ljuva själar. Hösten kommer bli fantastiskt fin, ni är en magisk grupp. Och tack för att ni berörde mig så starkt och drog in mig i min YogaVortex. 

Massa Kärlek & Solsken 
Fia 

 

5 kommentarer till “Livsflow

 1. Jenny Andersson

  så glad jag blir 🙂 ! Den här hösten ska jag yoga och må bra på alla sätt och vis .

 2. Ulrika

  Det kändes att det var något speciellt i går när jag anmälde mig. Ett speciellt ljus, en stor inre frid som tillhör denna yogagrupp!

 3. Jennifer

  Gläds med dig fina Fia! Den här omgången kan jag tyvärr inte vara med och det känns väldigt tråkigt, men jag hoppas att jag blir med nästa omgång. Men då blir det väl omöjligt att få någon plats för jag har svårt att tänka mig att det är någon av de som är med nu inte kommer att vilja fortsätta :). Kramar Jennifer

 4. Jenny Andersson

  Men så underbart ! Jag anmälde mig tidigt på kvällen så jag hoppas jag fick en plats 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *