Log Out

Nu tänker jag logga ut några dagar här över helgen från bloggen. Solen strålar redan i denna morgonstund och sägs göra så några dagar till. Oscar önskade vara hemma från skolan idag eftersom han har ont i huvudet. Så jag ämnar fånga upp honom med, anar en viss mammasjuka som behöver bli ompysslad och sedd, ges näring.

Mitt skrivande kliar i fingrarna, så det ska få tömmas i rätt forum, dvs in i boken och inte som rastlös försummelse på Facebook. Så står lite egenboost på programmet också, imorgon tar jag en liten dalaroadtrip med Gunilla – mys. Sen blir dagarna fyllda med barn, familjeliv och kanske lite städning både inne och ute… bara kanske. Har blivit bra (ja, iaf bättre) på att välja bort det som kan vänta och fånga det som är i nuet, det som förgås om det inte upplevs, såsom mammasjuka barn, soliga septemberdagar och orden som strömmar i huvudet. Det är dagssländor att njuta av.

Önskar dig en strålande helg, full av liv och näring.
Passar på att redan nu meddela att på onsdag ges deeksha på distans och söndag 15 september är det Onenesskväll i Borlänge. Välkommen att vara med.

Namaste

Deeksha på distans

Onsdag 11 sep kl 21.50-22.00

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.50-22.00. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 21.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se

 

2 kommentarer till “Log Out

 1. Terese Gamnis

  Hej Sofia,

  Jag vill gärna vara med ikväll på Deekshan:)

  Värme/ Terese

  Min man Michael Müller önskar också delta.

  Tackar/ michael genom Terese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *