Louise Hay

Som en glad överraskning fann jag nu den här boken precis när jag sörjde över att This time I dance var färdigläst. Det är bra att jag är hemma med Izabelle på dagarna så jag kan smuggla in böckerna och varsamt slänga omslagspappret direkt i soptunnan innan Nogge upptäcker att jag köpte mig ännu en bok i den stora samlingen, som dessutom ser nästan likadana ut och innehåller samma budskap.

Det är något med Louise Hay som klingar glatt i mig, hon känns som min största förebild glatt påhejad av de andra i ledet; Oprah, Osho, Moder Teresa, Deepak Chopra för att nämna några.

Hon utstrålar för mig optimal hälsa, hon lever som hon lär. Hon möter sina känslor, tar hand om sin kropp, programmerar (affirmerar) sina tankar och framförallt älskar sig själv, älskar alltså sig själv fullkomligt! Och för mig är det så otroligt inspirerande att hon börjat den här stora livsstilsförändringen vid 42 års ålder och nu är hon 84 år och strålar ljusare än de flesta av oss andra. Wow!

Vissa stunder i livet har jag varit aktiv med mina positiva affirmationer, affirmationer ska alltid vara positiva det är liksom hela grejen. Ibland inspirerad av Louise Hay eller annat och många gånger inspirerad av yogan, alla dessa underbara mantran som upprepas och chantas, det är ju verkligen kraftfulla affirmationer.

Men trots allt gillar jag de som jag skapar själv, utifrån mitt liv här och nu. Och det brukar inte gå lång tid med att jag upprepar mina affirmationer dagligen som de slår in, blir min verklighet. Ibland tar det bara några dagar, ibland några månader, ett halvår, spelar ingen roll, allt jag har affirmerat ut med sann känsla i mig själv har blivit uppfyllt.

Det vi sänder ut får vi tillbaka, det är så sant.

Och så tänker på jag Inkaprästen som jag var och lyssnade till, han berättade om kraften i att rikta tanken, hjärtat och viljan åt samma håll för att skapa (attrahera) det man önskar. Och då faller jag in till Yogan igen, när vi har en intention med livet eller yogapasset som vi manifesterar genom att göra en Sankalpa och för mig är en Sankalpa att stilla sig för att rikta tanke, hjärta och vilja till det vi önskar, manifestera vår intention.

Just idag ska jag skriva mig stärkande personliga affirmationer som jag kan mässa/upprepa för mig själv under promenader, när jag mediterar och innan jag ska sova. Jag ska absolut återskapa en favorit;

Min familj är lycklig, frisk och trygg.

Boken heter You can create an exceptional life.

Författare Louise Hay & Cheryl Richardson.

 

4 kommentarer till “Louise Hay

  1. Mia

    Tack för att du skriver om allt det jag älskar och dessutom gör du det fantastiskt.

  2. Jenny

    Härlig läsning, du skriver om livets vänligheter, djupt inom oss. Tack för att du delar med dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *