Lovar framgång

Sann vilja lovar framgång

Hemligheten med att få någonting att fungera, är att vilja att det skall fungera och att vara så positiv för det, att det omöjligt skulle kunna ske på annat sätt.

Att gripa sig an en svår uppgift på ett halvhjärtat sätt, lovar inte framgång. När man i emellertid helhjärtat tar itu med den och har en verklig önskan att se den fungera, kan endast det allra bästa åstadkommas.

Låt allt du företar dig ske helhjärtat, från det allra minsta och alldagligaste arbete, till de mest svåra och komplicerade uppgifter.

Var villig att acceptera verkliga utmaningar i livet och var aldrig rädd för dem.

När de möts i rätt anda och med den inre vetskapen om att det är en högre makt som verkar i och genom dig och som skall hjälpa dig att uppfylla uppgiften, då kan allt inträffa.

Ändra din inställning och du kan öppna dörren för ett inflöde av mycket positiva och kreativa energier, som påverkar hela ditt väsen.

Inse att du kan förändra dig och förändra dig snabbt, men kom ihåg att det är du som bär ansvaret.

Att öppna inre dörrar

Eileen Caddy

 

3 kommentarer till “Lovar framgång

  1. sofia Inläggsförfattare

    Och jag vill tacka er för att ni följer bloggen och delar med er då och då av era tankar.

    Livet har så mycket gott att Ge, vi har då mycket gott att Ge varann.

    Kram Fia

  2. Malin

    Tack Sofia för all inspiration och dina inlägg som hjälper, pushar o coachar mig framåt i mitt liv mitt liv som blir alltmer fantastiskt, desto mer jag öppnar upp mig för andra tankesätt. Massa kramar från Norrland : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *