Lyckorusch

Hemkommen från kvällens Yoga och mår som jag förtjänar… alldeles förträffligt! Jag älskar Yoga! Även fast jag gör det minst 4 ggr per vecka så uppstår sådana här stunder som ikväll när hela kroppen får lyckorusch och jag kommer på mig själv sjungandes på cykeln genom stan.

Och med mig hem i cykelkorgen har jag presenter från fina vänner, Lena gav mig en burk med sin hemgjorda Äppelmos, hennes fina dotter Jenny gav mig en bärsele till lilla Ängeln och Cattis kom med en fin bamseklänning till densamma.

Sååå tacksam!

 

3 kommentarer till “Lyckorusch

 1. sofia Inläggsförfattare

  Lena, du är så välkommen att prova. Passen (Borlänge) är på onsdagar 17.00 och söndagar 18.00, det är bara att komma och vara med.
  Känn dig varmt välkommen!

  //Fia

 2. lena Thurin

  Det låter på Lena ovan som dina yoga stunder är underbara, jag måste komma och prova.

  Går på yoga en gång i veckan men det låter som jag måste detta med!!!!

 3. Lena Landby

  En liten uppskattning på hur mycket jag värdesätter dig och dina enorma yogapass! Dina pass är enormt fina och det är svårt att med ord beskriva hur mycket de betyder för mig – kroppen känner det och det är stort, fint och jag är enormt tacksam för att Jenny frågade om jag inte skulle gå på första passet under Peace & Love! Ditt sätt att lära ut yoga är helt fantastiskt och jag känner för första gången (har testat fler) att hos Dig har jag ”kommit hem”, då du har så vackert sätt att lära ut på – andlighet är en väldigt stor del av yoga och du gör det enormt bra.

  Så: Jag känner igen en Ängel då jag ser en och idag gick jag på känsla och tänkte att lite äppelmos ska hon ju ha <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *