Lyxar 1:a klass

När jag ser mig omkring märker jag vad mycket som händer 2012. Jag ser människor som förflyttar sig, separerar, finner sin ungdomskärlek, byter jobb och följer sin längtan och rösten där inne. För andra kanske det ses som något negativt med alla dessa stora förändringar, själv ser jag människor som hittar hem, hem i sig själva.

Jag själv är på samma väg och den är så oerhört behaglig att gå. Det är en fridfull väg, när man väl vågar passera rädslorna som spökar vid grinden på väg in. När man väl vågat gå förbi dem trots sin rädsla så uppenbarar sig något vackrare än man kunnat föreställa sig.

Och det är just det, jag påminner mig dagligen om att inte föreställa mig saker. Inte förutse eller staka ut min väg. Jag vill inte att den skall bli begränsad av gamla erfarenheter och värderingar. Nej, gör ett medvetet val varje dag att öppna upp mig för livet och den vägen livet vill föra mig fram på. Jag vill inte dämpa den med mina mänskliga tankar, jag vill vara öppen för universums mirakelresa – jag vill släppa taget och låta livet vara min reseledare och jag lyxar i 1:a klass och åker med och njuter av allt som erbjuds.

* * *

I detta fall är 1:a klass en lyxavdelning med högre komfort och service, oftast med relativt få platser, så att en liten tyst och enskild atmosfär skapas. Med de allt bättre erbjudande av sängkomfort kan i vissa fall 1:a klass innebära en komplettare sovmöjlighet än andra klasser. Normalt sett innebär även 1:a klass att servicen på marken är bättre, med separata lounger, incheckning och hjälp med transporten till flygplatsen.

Wikipedia

 

Kommentarer till “Lyxar 1:a klass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *