Malas

När jag får lite mer tid så kanske jag tillverkar fler malas. Det är så oerhört rofyllt att sitta och göra egna malas med stärkande stenar (kristaller), det skänker sinnesro. Det var med kärlek jag gjorde detta till min vän Maria.

  

Vill bara tipsa er Borlängebor om Geologiska Museet som har vackra och kraftfulla kristaller/stenar till otroligt bra pris. Jag var in där och shoppade lite näring idag. Känns mer livgivande än en burk vitaminer. Dock har dom inte stenar som detta i halsbandet, de beställer jag på nätet eller allra helst köper på Kristallrummet på Söder i Stockholm.

 

 

Kommentarer till “Malas

  1. Lena Landby

    Sååå vackert!!

    Min härliga 85-åriga mamma flyttade i höstas till en underbar lgh mitt i centrala Söderköping med kullersten runt deras enorma innergård med kastanjeträd, skatbon och underbara grannar. En av dessa är en poppig dam som har stenkurser som jag träffade då vi flyttade åt mamma. Hon blev så glad då jag bodde i Borlänge…just för att vi har Geologiska museet (två kvarter från mig) …MEN oj vad jag skämdes då hon frågade och jag inte varit dit än.
    Lovar – det ska bli nu i sommar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *