Måste gjort fel

De mänskliga omständigheterna hade mig i sitt järngrepp förut. En blick. En tystnad. Inga ’gilla’ på Facebook. Någon som saknades på yogan. En kommentar. Ingen kommentar. Ärlig feedback. Tyst telefon…  Människors beteende, sätt och liv kunde få mig så ur balans. Jag var som en urusel dansös på mycket slak lina. Det räckte med att någon stirrade emot mig så trillade jag ner.

Ner i grottan vridamigsjälvurledförattpassain-fastjagintevetvadattpassainpå. Ner i grottan där jag bannar mig själv eftersom jag måste gjort fel. Helt övertygad om att jag bara är fel, annars skulle jag inte få den blicken, annars skulle det inte vara så tyst, annars skulle det ’gillas’ på Facebook, annars skulle alla närvara på yogan, annars skulle telefonen ringa… annars, om jag inte vore så fel och gjort fel så skulle allt vara bra.

Jag har som tur var fått (med åldern och/eller med kontakten med själen) förståndet att förstå bättre. Det handlar inte om mig. Men när jag tror det förgör jag mig själv och tappar helt min energi och kraft. Jag tappar min närvaro med mig själv. Min sanning. Sat nam. Nu vet jag att det handlar inte om någonting. Ingenting. Och om det skulle handla om någonting så är det ändå inte om mig. Även om andra inte tycker om mig, min yoga eller det jag gör eller är så handlar det ändå inte om mig. Det är så. Jag vet det. För när jag är sann emot mig själv. När jag lever i kärlek så vet jag att jag inte gjort något fel. Det betyder inte att allt blir uppskattat och hyllat av andra. Absoult inte. Det är inte mitt syfte med mitt liv och det jag fyller det med. Mitt syfte är att leva i sanning med mig själv. Mitt syfte med mitt liv är att leva mitt liv och ingen annans. Och ser jag att mitt kära ego fortfarande suktar efter uppskattning och hyllning så gör jag bäst i att stanna upp och omfamna det med just det – ge bekräftelse och kärlek till mig själv.

Det är så vilsamt att vara där – i omfamningen av mig själv. För där känner jag livet i mig, närvaron som alltid vibrerar och ger mig näring. Den närvaron som jag vänder ryggen nere i görommigsjälv-grottan. Den närvaron som älskar mig precis som jag är. Den närvaron som skapat mig till den jag är. Den närvaron som inte bara är min källa till liv utan själva livet jag lever. Den närvaron som för Dig och Mig samman.

Namaste

 

6 kommentarer till “Måste gjort fel

 1. Sofia Savita Norgren Inläggsförfattare

  Tack, underbart att höra när det träffar rakt in och berör, det ger mig näring och mening.
  Vad fint att Du tar hand om Dig både på insidan och utsidan – det är väl hälsa att det att rå om sig och stanna med det som är.
  Läste på en inspirerande hemsida nyss citatet; ”Du behöver inte bli någon utan vara den du är” ❤

  Kärlek & ljus Sofia

 2. Terese Gamnis

  Åh vad det träffade rakt in …djupt dina ord. Har själv känt mig lite vingklippt under några dagar.inga stora saker som rubbat mig men något litet som ändå med en sådan kraft ger en skiftning i mig en osäkerhet. Men efetr lite sesamoljemassage och meditation känns det mer stabilt. Längtar så efter att inte låta mig påvärkas av andras gillande och ogillande. Det sitter så djut det där. Önskar så att jag någon gång kan delta i ett yogapass med dig.

  Värme /Terese

 3. Savita

  Men åh vad fint ni skriver, båda två… nu är jag tårögd och alldeles varm i hjärtat ♡ ♡ ♡
  Finner inga ord… tack snälla. Tack fina!

  Kärlek ♡

 4. Pernilla

  Under tiden jag läser sprider sig ett stort leende över mina läppar, och det börjar bubbla av glädje inom mig. Tack – än en gång – för allt du delar, som ger mig så mycket.

  STOR varm kram!! <3

  /Pernilla

 5. Annelie

  Hej fina Sofia. har känt i några dagar att jag ville tala om för dig hur fin du är och hur underbart det är att få komma på din yoga en gång i veckan. Att det och du betyder så mycket för mig!!! Och hur otroligt det är att du gör yogan så klockrent rätt varje gång. Känns som att du talar bara till mig när du pratar och vi blundar under rörelserna….Och nu skrev du ett sånt passande inlägg att jag bara måste få tala om att du är toppen!! På alla vis!! Tänk hur konstigt det är att man kan känna så…och vad många felprogrammeringar vi har alla, och vad lite man kan se på utsidan av dig att du kan känna så ibland. I mina ögon är du helt perfekt och vacker som en sol och jättebra precis som du är. Jag kan också verkligen känna igen mig i det du skriver….jag skulle vilja vara kortare och mindre rynkig, kunna skina lite mer, och väga mindre och ffa vara piggare. Men jag kämpar på hårt med att älska mig själv – har köpt en Self love audio av en engelsk healer som heter Michelle Carter och efter att ha gråtit några liter som jag ofta gjort den här våren så känner jag en större acceptans och kan vila i mig själv mer!! Tack Gud ( och yogan) för det!! Du är bara bäst Sofia STOR STOR kram Annelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *