Med de nära…

Tanken har levt med ett längre tag, tanken att förnya våra löften. Vi har gått igenom en hel del prövningar tillsammans jag och Nogge och jag tackar för vi alltid lyckats finna en strimma ljus även de stunder då det varit som mörkast. Det kändes naturligt och rätt, precis just nu, att befästa något nytt. Se hur kärleken kittat ihop oss även då vi varit säkra på att allt krackelerar. Det var 11 år sedan vi gifte oss i Torsångs Kyrka och nu ville vi manifestera något djupare… eller kanske högre. Den nya tiden börjar inom oss alla och vi ser väldigt stora förändringar i varandra. Kändes rätt att inleda The Golden Age med kärleken till oss själva och vårt liv, vår familj.

Inom Oneness så är relationen till oss själva, våra föräldrar, våra barn och vår respektive de viktigaste. När de relationerna är goda så speglar det alla relationer i våra liv. Oneness har även inspirerat mig att låta min far förnya dessa löften åt oss och välsigna vårt äktenskap och vår familj med kärlek, trygghet, lycka, hälsa och god ekonomi.

Idag, fredag den 21 december 2012 så gjorde han just detta och han läste även upp ett vackert tal till oss. Det var vi i familjen och min mor och far i Kapellet på Stiftsgården i Rättvik. Det var ingen formell ceremoni, den var för oss. Den var för Oneness, enhet i vår familj.

Här kommer några bilder från dagen som efter lunch på Stiftsgården och besök vid Siljans strand fortsatte uppe hos Tomten på Tomteland. 

 

 

 

  

 

4 kommentarer till “Med de nära…

  1. Lena Landby

    Så vacker ceremoni för er -där -av din pappa -inför resten av er framtid tillsammans <3
    Fint för barnen att vara med och era/pappas ord läggs i något varmt kärleksfullt rum i deras hjärtan.

    All kärlek till Er <3

  2. Jennifer

    Så fint det låter, och så fina bilder! Jag blir glad av att läsa det fina du skriver. Önskar er all glädje och lycka <3. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *