Meningsfull

Så här känns det för mig nu när kreativiteten blommar och orden spritter. Jag känner sådan glädje och framför allt mening med att fullfölja skrivandet, se vart det för mig, få sätta punkt. Fast just nu vill jag inte avsluta den här resan, jag vill bara flöda med, skriva mer… älskar det!Find your purpose

 

3 kommentarer till “Meningsfull

 1. Sofia Savita Norgren Inläggsförfattare

  Kan varmt rekommendera boken Leva med mål och mening, av Rick Warren. Den är för troende, kristna, vill bara tillägga det.
  Meningen, finner du lättast genom att lyssna vad hjärtat känner passion för, samt se vart du står och se vart du har gått, varje steg har förberett dig.. för just ditt ’purpose’.
  Fundera också starkt på vad du kan ge till oss andra, vad är dina gåvor? Med tanke på vart du gått, vart du står och vad som pulserar i ditt hjärta.

  Det är så jag tänker iaf och försöker leva efter. Vad har jag att GE?
  VarmKram till Dig

 2. Lenita

  Va nåt i orden där som ”tog tag i mig” …purpose…tror det ä det som det handlar om för mig. Att hitta just det. Ha sökt länge efter just det… Men.. Visst det finns MASSOR att glädjas åt och vara tacksam för, men just att vakna o känna det där… Glad för din skull att du har hittat Det! Å fortsätt med att känna det där flödet som ger dig dom skrivna orden o följ med kreativiteten. Ha det gott! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *