Mera skapande

Mayas Discokalas DJ Oscar  Vedic Art

Som en soldrottning lyckas hon även locka fram ljuset till sitt discokalas. Det passade perfekt eftersom jag fick snilleidéen (!!!) att låta alla 14 barnen måla en varsin tavla.

Det är nått med mig att dela vidare hela tiden. En glädje i att alla ska få vara med och ges verktyg att finna kontakt med sin kreativitet och sitt inre – att inspirera. Men när ett av barnen i sluttampen av kalaset frågade om han fick måla en tavla till så var jag snabb med att säga, det kan du säkert göra hemma. Nu var inspirationsstunden över och kalasroddartanten helt trött. Inget varar för evigt… inte ens min energi.

 

3 kommentarer till “Mera skapande

 1. Shino Gherzany

  Så som jag föstår är vilan=meditation, där flödar energin sätndigt och resten såsom alla världsliga aktiviteter är bara störningar 🙂
  Kram

 2. Sofia Savita Norgren Inläggsförfattare

  Mycket funderingar…
  Jag för min del märker att energin fylls på igen när jag vilar, loggar ut en stund.

  Samtidigt som jag givetvis tror att energin är evig och i konstant flöde även om det inte känns så alla gånger… i just kroppen ~ fast jag förstår att den flödar där med hela tiden.

  Men livet som trebarnsmor gör sig bäst med lite andrum då och då kan jag konstatera 🙂

  Kram

 3. Shino

  Ibland känner vi oss trötta och vi orkar inte mer helt enkelt och då säger vi att energin har tagit slut.
  Vad är energin? Hur tar den slut och hur fylls den på igen?och varifrån kommer den?
  Om vi får våran energi från källan, Gud, Jesus , den gudomliga i oss eller vad man tror på nu, men hur kan denna energin ta slut då, stängs den av? Få vi energin med mått och måste vi vänta tills den flödar igen eller tills tanken fylls på igen??
  Tänk om solens energi tar slut???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *