Midsommar

Midsommar på Långbryggan

En lugn och skön midsommar har vi haft, avslappnat och prestigelöst. Jag älskar att ta dagen som den kommer, även om jag är en människa som gillar (läs: håller benhårt i) rutiner. Men friheten har alltid varit min största drivkraft. Den här helgen har varit fri. Fri att fånga stunderna och impulserna som de kommer.

Midsommaraftonen bjöd på rivieramys i Rättvik, vid älskade Siljan. En vandring på den långa bryggan, så lång att vi vände halvvägs. Bad i det långgrunda ljumma vattnet. Långlek vid campingen och glass i Mustafas kiosk. Och så råkade vi hamna i Sveriges midsommarmecka, det vill säga mitt i Tällbergs majstångsresning (med bilen!!!).  Magarna kurrade på hemvägen, ringde pizzeriorna men fick inget svar (daaaa) men Max hade öppet och Ica Maxi, så familjen åt hamburgare i bilen medans jag gick in och handlade mig en sallad och hyrde film. Ja, så kan man också fira midsommar.

Glad har den i allafall varit och jag känner mig fri.
Tacksam för det liv jag lever…

 

 

2 kommentarer till “Midsommar

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Hej Linda

  Du är så välkommen att komma till mig för en medialcoaching. Tack för förtroendet!
  Du kan maila eller ringa mig i slutet på augusti, så kan vi säkert finna en tid som passar dig i september.
  Mail: mail@sofianorgren.se
  Mobil: 070-559 29 50

  Varmt välkommen!

 2. linda andersson

  Hejsan =)

  Jag är intresserad av att boka in en dag att ses för medial coaching. I september tänkte jag. Min mamma bor i falun, så tänkte ta en tur upp dit då. Vet ej datum än, men återkommer om det. Har du gått om tider i september? om ej, meddela gärna under vilka datum det skulle passa för dig.

  Kramar Linda <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *