Min dag

Jag väljer att lägga mer och mer tid till familjen. Förut har jag också haft viljan att göra det, men inte tiden…. det var vad jag trodde var sant förr vill säga. Men sanningen är den att jag kan välja hur jag vill leva mitt liv. Jag är min egen regissör. Och ju mer jag inser det och verkligen väljer hur jag vill leva, med vilka jag vill umgås och hur jag vill må – desto lyckligare blir jag!

Det är min sanning.

Idag åkte vi och besökte Runndagarna, var till Främby Udde och åt lunch på den vackra stora terassen vid Runn och tog oss sen vidare till Torsång där vi kikade på båtarna och åt glass.

Jag älskar att sola. Jag älskar att bada ute på sommaren. Maya är som galen i att bada överhuvudtaget. Grabbarna är fotbollsfantaster…. Så på eftermiddagen åkte jag och Maya och badade vid Haganäs. Och grabbarna slog sig ner vid Tv´n och såg Engelska Ligan.

Hon är mer under vattnet än över, så lättast att fota henne var när hon tränade att stå på händer…

Barnen är så lugna, harmoniska och lyckliga – och mina tankar går givetvis till att det hör ihop med mitt eget tillstånd. Att när jag mår bra i mig själv…. ja, både jag och Nogge såklart. När jag tar hand om mig själv, min hälsa, både den mentala och fysiska så speglar det sig direkt till barnen.

Jag märker att det är så – jag vet i mitt inre att det är så. Tacksam för den insikten och tacksam att jag inser att den enda jag kan förändra och förbättra är mig själv. Och det viktigaste av allt, att jag vågar göra det.

Kvällen kommer och vi myser i soffan. Ser på Pippi Långstrump och efteråt får jag göra behandling med Öronljus på båda barnen. Och jag blir så glad att barnen även vill ta emot Access Bars. Oscar tar faktiskt emot en hel behandling, Maya blir lite rastlös och avbryter. Och det är helt rätt, hon vet vad som är rätt för henne.

Maya har sagt intressanta saker idag, tycker jag. När jag blundar kan jag se saker man inte kan se.

Och så pratade vi om energi. Vad är energi, frågade Maya. Det här är energi, sa jag och höll mina händer ovanför hennes huvud, tänkte att hon skulle känna healingenergi utan att jag fysiskt rörde henne. Känner du, frågar jag henne? Nej, säger hon. Hur kan du känna energi, frågar jag istället. Då blundar hon en stund och säger, nu känner jag. Hur gjorde du då, frågar jag. Jag bytte bara kropp. Jag bytte till mammakropp.

 

3 kommentarer till “Min dag

 1. Fia

  Massor av tips som bubblar ur mig, därav bloggen…
  Jag står gärna till hands via telefon eller coaching om du önskar.

  Du kommer dit du vill, kom ihåg att ta ut riktningen åt rätt håll och tro på dig själv – allt är möjligt!

  Kärlek & Solsken
  Fia

 2. lena

  härligt, rätt inställning till livet…du är en klok kvinna och jag önskar att jag kommer dit du är snart..jobbar på det men vet inte riktigt hur jag ska göra för att klara det , verkar som jag faller tillbaka hela tiden…känns som energin försvinner och bara räcker till det nödvändigaste , tyvärr…Tips?…ha det bäst vackra du : )))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *