Min dag

Myser på min mottagning, i väntan på en klient som kommer på eftermiddagen. Älskar verkligen att vara här. Rummet ger mig en lugn och skön känsla.

Förmiddagen hade jag Teambuilding av en avdelning på FaluLasarett. Coachade gruppen i sin process för att skapa ett bra arbetsklimat och god gruppkänsla. Det kändes jättebra och jag är så tacksam att jag kan förmedla vidare mina kunskaper. Jag besitter mycket användbar kompetens och erfarenhet märker jag. Mellan varven glömmer jag lätt bort det, min kunskaper har blivit en del utav mig. Det är som att lära sig cykla eller köra bil. Efter mycket övande så finns kompetensen bara där utan att du vet hur. Och det är först när du ska lära någon annan du reflekterar över hur mycket du egentligen kan.

Jag har verkligen funnit min väg i rätt riktning och jag är så tacksam för det liv jag lever och att jag lever som lär.

Imorgon bär det av till vackra Siljan och Tällberg. Jag har lyckan att få fortsätta sprida min kunskap till ett annat team under helgen. Och det är ert kärt återseende, då jag coachade samma grupp även förra året.

Känner mig tacksam och ödmjuk

 

2 kommentarer till “Min dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *