Min dag

Känner mig verkligen tacksam att jag har möjlighet att förgylla mina dagar med sådant jag gillar. Det ligger fokus och medvetenhet bakom det. Jag har haft en målmedveten strategi för att nå hit. Och nu är jag här, mitt liv glimmar till med sådana här dagar emellanåt och jag är så lycklig för det.

Idag har varit en sådan förgylld dag som började med lång skogspromenad med min vän Mette.

Efter det hann jag sitta en stund på min mottagning, sippa på en Smootie och skriva lite. Sen var det lunchmöte med kreativa entreprenörerna Petra & Cattis. Vi träffades på Peace & Love Café, åt en fräsch lunch och stöttade varandra i vårt företagande. Vi kallar våra kreativamöten för Henhouse.

Passade på att väva in lite andlighet också och drog Osho Zentarotkort… spännande!

Mötte sen upp familjen på Polisstationen. Maya och Nogge behövde nya pass inför Baliresan. Oscar var så nyfiken vart dom håller tjuvarna fångna, men vågade inte fråga. Lillsyster tog mod till sig och frågade: Vart lägger ni tjuvarna när ni fångat dom?

Inatt skall Maya få sova hos mormor och morfar. Hon packade redan igår morse. Oscar ska på MiniDisco och jag och Nogge går på Sinnesrogudstjänst.

Känner mig just nu så oerhört tacksam och lycklig!

 

Kommentarer till “Min dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *