Min enda önskan

Mycket har förändrats inom mig den senaste tiden (de senaste månaderna men även de senaste åren) och jag vilar mer och mer i tillit till för hur mitt liv är, hur det ska levas och vart jag är på väg. Min ivriga planering, strukturering och framtidssyn har ersatts av frid, sinnesro och harmoni. Märker också att de flesta önskningarna och begären har försvunnit. Förr kunde jag skriva listor med saker (upplevelser mm) att fylla mig och nu kan jag bara komma på tre ting på min önskelista;

Glädje

Hälsa

Sommarhus

Så det enda som återstår är alltså sommarhuset eftersom jag redan är fylld med glädje och hälsa. Och det bästa av allt är att jag behöver inget sommarhus för att uppleva de två ovanstående heller. Allt är redan bra. Jag vill givetvis också skriva klart mina böcker men sanningen är den att jag skriver varje dag, mest i mindre skala men ändock – jag skriver, och det får mig att må bra.

Sommarhuset är en del i mitt liv som Snigelmamma. Livet jag redan lever alltså. Jag är en mamma som har tid och möjlighet att vara hemma. Framför allt har mitt tidigare evinnerliga stressande och flackande ersatts med förståndet att välja att se att jag har tid och möjlighet att vara hemma. Jag kan välja att vara mer med mina barn. Och nu väljer jag det. Jag ber om möjligheten att uppleva sommarloven med barnen i framtiden och vet att det bästa sättet för att förstärka den önskningen till Universum är att redan nu tacka för all tid jag har med barnen. Redan nu tacka för alla dagar och lov jag har till skänks att just vara Snigelmamma.

Så egentligen är min enda önskan att bli påmind varje dag om att tacka för glädjen och hälsan i mitt liv och tacka för Snigelmammelivet jag lever och orden som strömmar ur mig.

Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack 

 

3 kommentarer till “Min enda önskan

  1. Gunilla

    Tack fina för påminnelsen <3
    Jag är så tacksam för att ha dig som vän <3

  2. Jennifer

    Jag blir glad av att läsa det du skriver, det påminner mig att det går att leva precis så som man önskar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *