Min fest

När jag fyllde fyrtio i januari så hade jag världens huvudbry om hur jag skulle fira, jag brottades med tankar om vad som förväntades av mig och vad jag själv egentligen ville. Så efter att firat med min fina familj utomlands i all enkelhet så bjöd jag hem min större familj med föräldrar, syskon, syskonbarn och dess familjer några veckor senare.

Någon vanlig 40-års fest längtade jag absolut inte efter, däremot önskade mitt hjärta en myskväll med kära Soulsisters. Tyvärr fick jag dra en kärleksfull gräns för ekonomins skull och möjliggörandet av detta men i mitt hjärtat var det många fler med (jag tror ni vet vilka ni är).

I min inbjudan så stod det bland annat; Så som ni förstår är jag inte intresserad av att ordna någon 40-års fest. Jag vill varken dricka alkohol, utsätta mig för högt ljud eller vara uppe sent (dvs efter 22.00;)). Men jag vill gärna träffa just Dig! I den bästa av världar ses vi lördag den 21 april i min Yogastudio kl 16.00.
Du kommer som du är, i en skön och mysig outfit. Jag bjuder på tilltugg och thé. Vi myser. Pratar. Delar. Umgås. Fnittar. Skrattar. Kanske gråter en tår… vi är oss själva och speglar oss i varann, inser att vi alla är lika.

Vi alla är ett.

Och nog fick jag några tårar i ögonen emellanåt, tårar av kärlek och ömhet. Men mest av allt fylldes jag med massor av skratt och glädje. Kvällen flödade mellan deep-talk, disco, skratt-yoga, sång, healing, massage, änglakort, fnitter och ännu mer skratt.

När jag packat in mig i bilen för att köra hemåt så spelade radion passande nog – What a feeling – och jag tog mig en vända förbi Statoil och fyllde en kaffekopp, det enda som saknats mig en kväll som denna. Energin och kärleken som kvällen gav kommer hålla mig varm en lång tid framöver.

Jag tackar mig själv för att jag vågade trotsa mina tankar om vad för sorts fest som förväntades av mig och istället följa mitt hjärta och ge mig själv den här kvällen som min egen 40-års present.

Tack alla som var med fysiskt och ni som var med i hjärtat  ❤

 

 

 

 

6 kommentarer till “Min fest

 1. sofia Post author

  Du är så välkommen! Det är yogaklasser på onsdagar kl 17.00 och söndagar kl 18.00 (obs, inget pass söndag den 6 maj). Kom gärna en stund innan. Det finns yogamatta och filt att låna.
  Det är snett mittemot Atlantum, mittemot Solblomman.

  Varmt välkommen!
  Sofia

 2. Ann-Ci Larzon

  Hej Sofia !!!!! Blev så inspirerad av ditt repotage i tidningen , har tänkt på Yoga mycket men kommer inte till skott. men nu måsta jag ta tag i och komma igång. Måndagar 17.00och Södagar 18.eller var vad det glömt det på stan mittemot atlantum ???? skulle behöva lära mig att koppla och min sömn det är min största problem som jag har och många andra med mig. Mvh Ann-Ci

 3. Pia

  Tack ska du ha, fina Fia! Trots att jag kan känna mig lite som en utomjording i vissa sammanhang (you know when), så var det en kväll i min smak – god mat, non-alcoholic och trevliga samtal =) //Kram Pia

 4. Ann-Marie Grind

  JAAAAA, ett enda stort ja från mitt djupaste djup! Jag är så tacksam att jag fick vara med denna underbara kväll och träffa er alla fina spännande kvinnor så prestationslöst, så i fullständig avspänning och där vi fick dela med oss och lyssna på varandra. Vill verkligen mer sånt!!! Hoppas vi kan skapa tillfällen! Krtamar till er alla!

 5. Christina J

  Ja What a night och så mycket feeling, är så glad att jag fick äran att vara med i sällskapet av av alla nära och kära, Tror vi närvarande är lika höga som födelsedagsbarnet – så många spännande kvinnor och varma hjärtan…mera firande åt folket….TACK och många kramar till dig och alla andra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *