Min födelsedag

Jag känner ett lugn. Det är ett stort lugn som tar plats i mig ju fler timmar som går på semestern. Vet inte om det beror på mitt Snigelmammeliv eller om det är den magiska gränsen som jag passerat, den mellan 2011 till 2012 eller en från 39 år till att fylla 40. Hur som, det är skönt att känna lugnet. Det är ett stilla flöde inom av välbehag.

Födelsedagen har jag firat stillsamt och närande, nära med de mina och närande till mig själv. Ingen jäkt, bara den stilla lunken, mellan poolen, stranden, massagen, frukten, maten och nu åter i den sköna stora hotellsängen.

Där som jag vaknade upp imorse till barnens tissel och tassel när de rotade fram paketen och sen ljuvt började sjunga, Ja må hon leva… Jag fick ett otroligt vackert silversmycke som en smed (Oscar var noga med att berätta att det var en riktig smed) gjort efter deras teckningar, Oscar hade såklart ritat en fotbollskille och Maya är ju min Prinsessa, så det var passande nog en Prinsessa. Tyvärr är min lilla Ängel Izabelle för liten för att rita ännu, så hennes konstverk får bli till smycke en annan födelsedag.

Väl hemma väntar också det andra paketet, en stor fin Mandalatavla som jag önskat mig. Jag återkommer med bilder på den senare när jag kommit hem.

 

4 kommentarer till “Min födelsedag

 1. Lena Landby

  Åhhhhh vad väldigt vackert, kul, känslosamt och härligt smycke <3 Vilken känsla att då du behöver styrka…Du behöver bara lägga handen på smycket, ta ett djupt andetag ända ner i magen och känna barnens närande energier – som är en del av Dig själv, därmed möter Du dig själv…och Din egen styrka.

 2. Marie Thors-Larsson

  Vilken fin gåva från barnen!!
  Och Grattis Sofia på din dag!! Du gör alldeles rätt i att ge dig iväg och bara njuta av det du vill!! Det är så födelsedagar ska firas!!

  Kram från Marie Thors-Larsson

  Hälsa familjen!!

 3. Jennifer

  Men vilket fint halsband och vilken rolig grej att barnen ritat smyckena! Ha en fortsatt skön semester!

 4. Lena Staffas

  Grattis på födelsedagen, bästa Sofia! Hoppas att du får en underbar födelsedag och en fortsatt trevlig semester med familjen. Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *