Min rätta väg

Min känsla när jag fick mina fem AffirmationsArmband och trädde dem intill mina två gamla på armen var att jag skulle beställt sju nya med en gång. De stämde inte riktigt med varandra och de två kändes inte som de passade in på mig nu i den nya tiden, de hade liksom gjort sitt.

Och än en gång visade sig min intuition vara rätt, för härom dagen sprack ett av de gamla itu. Det med texten ’Kropp Sinne Själ’ gick isär precis mitt i ordet Sinne. Jag tolkar det som att jag ska vara mer i min kropp och själ, låta dessa guida sinnet och inte tvärtom.

Jag gillar tanken att de får sprida sin energi vidare någon annanstans så Maya fick äran att kasta armbandet i havet (Oscar hjälpte mig att sänka de andra fem i Mälaren förra sommaren).

Imorse gjorde jag en egen fin liten ceremoni vid stranden utanför vårt paradis C & N Resort i Koh Kho Khao. Och det kändes extra fint att släppa armbandet ’Min rätta väg’ i havet på den plats jag så gärna vill återvända till. I mitt hjärta drömmer jag om att en dag vara Manager eller ägare till en sådan här fin resort. En liten härlig oas, som en Hideaway för frusna skandinaver att komma till och möta sig själva. Allt är liksom redan perfekt som det är här, det behöver bara serveras fräsch Raw Food och ges möjlighet att börja dagen med ett Yopapass och drömmen Respiro Resort är sann.

Jag lämnar min dröm i havet och låter Gud visa mig min rätta väg.

Ps Silversmed Erik Grind är redan kontaktad och han har lovat att tillverka de ny. Nu ska jag bara ’känna in’ vilka budskap de ska få ge mig. Jag återkommer….

 

 

7 kommentarer till “Min rätta väg

 1. Jennifer

  Jag önskar att du får din resort Fia och jag önskar att jag kommer att få en möjlighet att besöka den, för den kommer att vara helt underbar!

 2. Lena Landby

  Ha ha När jag skrev mitt första inlägg så fanns inte något annat skrivet, NU ser jag att vi känt in din resort både Ulrika N och jag, omedvetna av varandras inlägg (det var väl inte godkänt då jag skrev…)

 3. Fia

  Tänk att just ni svarar fina själar… ni med sådan stark intuition och kontakt med er källa, wow!

  Ni är givetvis inbokade, kanske bäst att jag skaffar en HotellLogg (eller vad det nu heter) och skriver in er, ni ska få vackra Bungalows med havsutsikt 😉

  Tack för er kärlek och värme, det ger glöd åt min inre eld. Härligt!
  VarmKram

 4. Lena Landby

  Min kropp BEKRÄFTAR STARKT dina ord: Min rätta väg’ i havet på den plats jag så gärna vill återvända till. I mitt hjärta drömmer jag om att en dag vara Manager eller ägare till en sådan här fin resort. En liten härlig oas, som en Hideaway för frusna skandinaver att komma till och möta sig själva.

  Ber att få boka in mig direkt på din ”Resort in Spirit” , så är det klart <3 Det vore helt fantastiskt!

 5. ulrika N

  Märkligt att du nämner detta… Jag har precis fått till mig att du ska ordna andliga resor till solen… jag anmäler mig härmed! Kramar och fortsätt njuta! <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *