Min tanke om 2012

Jag har läst en del litteratur om Mayakalendern, Mayafolket som i sin kalender visar att tiden nu går mot sitt slut samt lyssnat på Inkapräster som också berättar om Den nya tiden och även i Indien på Oneness University berättas om att The Golden Age precis träder i kraft. Jag ser att de pekar det mot samma sak, att vi står inför ett stort och avgörande skifte. Att vi lämnar mycket av det gamla och går in i det nya.

För mig är det nya att vi upptäcker mer om vilka vi verkligen är. Den gamla visdomen som dessa läror har sina rötter i börjar äntligen komma ifatt oss. Jag tror verkligen att vi är mer än vi kan se och tro, att vi är något mycket större än vårt sinne och vår kropp. Det jag har upplevt i mitt mediumskap och under andra starka upplevelser i livet är att vår själ lever för evigt och att själen är ofantligt stor och magisk. Hur stor tror jag inte vi kan föreställa oss, iallafall kan inte jag det. Föreställningar är något som skapas i sinnet och för att uppleva själen behöver vi gå bortom kontrollen i sinnet och släppa fram vårt sanna jag. Storheten inom. Knyta an till själen. Själen är den vi kommer upptäcka mer av med den nya tiden tror jag. Vi har levt så länge utan att lägga allt för stor vikt vid den, vi fängslas gärna av att få kontakt med ”andra sidan” och själarna som lever där men vi avsätter ytterst lite tid med att få kontakt med vår egen själ. Hur skulle vårt liv se ut om vi tillät själen att få ta plats och vara vår närmsta livskamrat? Hur skulle vi uppleva vardagen då, relationen med nära och kära? Och om vi verkligen levde i sann kontakt med vår själ skulle våra rädslor då finnas kvar?

Jag tror att Den nya tiden, The Golden Age handlar om just detta, att släppa gamla rädslor, släppa sanningen om att sinnet och kroppen är vår verklighet och öppna upp oss för det sanna och äkta, det eviga som pulserar genom oss varje sekund. Jag litar till Inkaprästens avslutande ord om att meningen med Den nya tiden och meningen med livet är att njuta av det – enjoy life! Jag tror  att det är sant eftersom de säger samma sak i Indien att vi behöver vakna upp för vår egen sanning och till livsglädjen.

A spiritual person is a happy person.

Så jag går med full tillit in i det nya, jag vet att jag med mitt sinne inte kan förmå mig att finna den äkta, sanna och bestående livsglädjen så jag väljer att ge det andliga mer plats i mitt liv, jag väljer att lyssna och verka utifrån mitt hjärta, min själ. Jag vet att det är dags för den att blomma i full blom genom hela mig nu. Jag vet att det är dags eftersom den nya tidens energier pulserar genom oss alla. Vi vaknar alla upp och våra blommar slår ut i blom. Det är äntligen dags att blomma.

 

 

2 kommentarer till “Min tanke om 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *