Mirakel och depression

Depression, mirakel och transformation upplevde jag när jag spelade Transformationgame igår. Vi träffades hos spelledarna Erik & Ann-Marie Grind för att ägna hela dagen (9 tim) åt att spela det andliga spelet. Det är 3:dje gången vi fyra vänner genomlever äventyret tillsammans och våra band knyts allt starkare. Vi möter varandras styrkor och svagheter och öppnar upp oss för insikt, acceptens och läkning.

Spelet i sig är magiskt!

Jag spelade spelet med intentionen att satsa på mitt skrivande och nå ut med mina texter. Våga hoppa och släppa taget mot mina drömmar. Och jag fick se det som hindrar mig och även det som löser upp mina hinder och guidades till vägen för att lyckas.

Den sista ängeln jag fick var , Commitment och bilden på den skrivande ängeln är tydlig!

 

3 kommentarer till “Mirakel och depression

  1. ylva björkman

    Vad spännande det där med spelet lät! Jag älskar spela spel
    med vänner. Har aldrig hört om något liknande. Var har du
    hittat/lärt dig om spelet? ylva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *