Mitt fokus

PrioriteraGårdagen hängav jag min energi åt skrivande (inga fler ursäkter!) medans Izabelle sov middag, Oscar var på fotbollsträning och Maya lekte med kompis. Under eftermiddagen tog vi cyklarna och åkte på lekplatssafari genom stan, erövrade 3 stycken fina lekplatser och tog en våffelpaus innan vi utmattade försökte samla kraft till sista backen hemåt.

Vilken väg kan vi cykla så vi slipper backar, frågar Maya?
Det är just det som är kruxet med att bo på (nära) berget, det blir uppför vilken väg vi än kommer ifrån.

Idag ska jag förbereda mig för morgondagen, jag ska till min stora glädje vara lärare några timmar på Brunnsviks Folkhögskola med temat hälsa och friskvård. Så glad och tacksam för det, jipiii!

Till kvällen blir det yoga med ljuvliga soulsisters och sen drömmer jag mig bort i Skärgårdsdröm med Sofia Rågenklint på Tv8.

 

Kommentarer till “Mitt fokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *