Mitt hjärta

Min Allahjärtansdag var helt underbar! Jag fick umgås med fina Malin och det kändes som evigheter sedan, vi sågs senast på Sunyogakursen i Rättvik. Sedan kunde jag och Izabelle mysa lite själva innan vi hämtade barnen tidigt från skolan. Efter att vi fikat ville de att jag skulle läsa min berättelse/saga om Snigelmamman. De satt stilla och lyssnade, det vara bara Izabelle som inte var intresserad, hon hade själv så mycket att berätta. När jag läst klart frågade Oscar om det kommer stå text Sofia Norgren på boken och om den kommer att gå att låna på skolans bibliotek? Isåfall vill jag låna den, sa de båda i kör. Jag kände mig så stolt och lycklig!

Kvällen avslutade jag och Nogge sittande i vår myshörna (Nogge kallar det Lounge) och pratade och allt mellan himmel och jord. Fast det var det ju inte, mer allt innanför Solduvas väggar och det som hjärtat ville dela. Det var så fint! Vi glömde till och med bort tiden och han missade första tjugo på Champions Leauge (eller va det nu var för fotbollsmatch).

 

 

 

2 kommentarer till “Mitt hjärta

  1. Jenny

    Det är ett bra tecken på att glömma bort tiden <3 Vi brukar ha en tv-fri dag i veckan, det uppskattas av både barn och vuxna – då umgås vi, sitter o myser, pratar, spelar spel och bara har det fint!

  2. Jennifer

    Lät som en bra dag! Så mysigt att bara sitta och prata sådär, det är något jag och min make måste bli bättre på, tack för att du får mig att tänka på saker jag själv glömmer bort! Kram Jennifer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *