Mitt syfte

… funderar just nu mycket på mitt livssyfte. Jag känner mig stundom hemma i mig själv och stundom känner jag en stor längtan efter något mer. Något stort. Något att bita i liksom. Det känns som det är något som väntar som jag inte funnit än. Kanske behövs ännu några pusselbitar läggas för att jag ska kunna skönja hela mönstret.

Känner mig ärligt talat i lite obalans just nu i min stora stora mammaroll och min minimini kavaj som businesswoman – jag vill ju gärna iklä mig båda rollerna. Och nu har det varit mycket familj och mycket barnfokus de senaste månaderna. Jag har satt mig själv till stor del i skymundan som vilken småbarnsmor som helst gör under babytiden. Men tiden har sin gång och för mig framåt. Livet är inte idag som det var i november och jag vet att livet kommer te sig annorlunda i maj, för att inte tala om i september.

Så än en gång ….Tååååååålamod Fia. Tåååååålamod (mässar till mig själv)! Ha tillit till att Livets syfte visar sig för dig och att Gud ser till att pusslet läggs så omsorgsfullt det någonsin kan läggas. Vem vet, kanske läggs en viktig pusselbit just nu.

 

4 kommentarer till “Mitt syfte

  1. sofia Inläggsförfattare

    Lena, Jag ler och skrattar åt mig själv (oftast), vad annars göra 🙂
    Fast jag måste erkänna att jag är trött på att öva, öva, öva… jag gillar när det går snabbt. Kvickfix liksom 😉

    Kram

  2. Lena Landby

    Uuuunderbart då livet påminner oss om att öva och öva och öva på vad-det-nu-än-är. Le åt livets påminnelser -för de testar oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *