Mitt tecken

Mitt tecken

Har berättat om ett annat tecken jag har  – regnbåge. Regnbågen har visat sig för mig vid flera tillfällen för att ge mig vägledning.

Sommaren 2008 funderade jag på om jag skulle köpa LjusProjektorn (MonokromtLjus) till min mottagning. Varje gång jag gick och sökte svar på detta, så visades en vacker regnbåge. Berättade det för en av mina vänner och hon sa att om du fortfarande är osäker på LjusProjektorn så får du väl be om tydligare tecken. Vi satt på vår altan och 10 min senare hörde vi ett underligt ljud från himlen – gick ut på gräsmattan – såg en stor KnallGul Luftballong som gled förbi över hustaken – såg åt andra hållet och upptäckte TVÅ STYCKEN regnbågar bredvid varanda!!!

Jag upplever också att jag har ett tecken i vita fjädrar. Kan se dom lite varstans och varje gång vänder jag upp blicken mot skyn och säger Tack!

 

Kommentarer till “Mitt tecken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *